golf IV rost ??
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Re: golf IV rost ??
Można się było spodziewać że nikt auta w "średnim" wieku nie będzie niszczył, bo po prostu szkoda.orzech17111 pisze:NIkt nic nie ma???;/
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
golf IV rost ??
Mack III, wielkie dzieki,
no fajnie fajnie to wyglada, chcialem zrobic wlasnie mache u siebie w rosta:PP to jest tylko szlifowanko i zostawienie machy niech sie "robi co chce" czy jak?
no fajnie fajnie to wyglada, chcialem zrobic wlasnie mache u siebie w rosta:PP to jest tylko szlifowanko i zostawienie machy niech sie "robi co chce" czy jak?
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
golf IV rost ??
dokładnie , możesz tez przyspieszyć poprzez wodę z solą (np. szmatka rozkładasz polewasz , ja bym zostawił niech sie samo robi :]orzech17111 pisze:to jest tylko szlifowanko i zostawienie machy niech sie "robi co chce" czy jak?
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
golf IV rost ??
andrew-ziom, no ta czarna era z macha Wyglada pieknie, tylko jestem ciekaw jak to bd u mnie :///, musze dac chlopakom z Vt... bo mam pakiet 25th.
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
golf IV rost ??
wie ktos jescze jak tos ie zachowuje w zime??, za jaki czas "zje mi mache" xDD?? ze bedzie trzeba kupic nowa?:d
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
golf IV rost ??
myśle ze bez problemu pośmigasz ze 4 +lata
jeż na szrot kup maske nie pierwszej świerzosci a swoją sobie zostaw :]
w zimę jak stopnieje śnieg ( a że tak powiem rost jeszcze świeży ) możesz mieć rdzawe zacieki
jeż na szrot kup maske nie pierwszej świerzosci a swoją sobie zostaw :]
w zimę jak stopnieje śnieg ( a że tak powiem rost jeszcze świeży ) możesz mieć rdzawe zacieki