Golf MKI 4x4 ~ 11.5sec do 200
Moderator: G0 Karcio
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Golf MKI 4x4
a mi się niepodoba , ja myślałem że bedzie film z jedynką jak jeżdzi , bez muzyki , a tu pokazana jakaś zbutwiała bmw , wiecej filmów poproszę z jedynką ze środka z zewnątrz jak jeżdzi i wogóle
Spawanie nierdzewki i aluminium, swapy , montaż turbosprężarek, klatki bezpieczeństwa
Golf MKI 4x4
wojti, na razie to jest tylko co wkleiłem
wiecej filmów bedzie jak Olozwirski oficjalnie nią wystartuje, pewnie na zlocie seat racing w Rykach
zostalo jeszcze pare drobnych rzeczy do poprawienia w mechanice, auto jezdzi bodajze na 1,3 Bara, napedy dziala OK w koncu zapina z 4 kapci wiec moze w koncu pojedzie jakis fajny czas
wiecej filmów bedzie jak Olozwirski oficjalnie nią wystartuje, pewnie na zlocie seat racing w Rykach
zostalo jeszcze pare drobnych rzeczy do poprawienia w mechanice, auto jezdzi bodajze na 1,3 Bara, napedy dziala OK w koncu zapina z 4 kapci wiec moze w koncu pojedzie jakis fajny czas
Golf MKI 4x4
olo jesteś chętny na jakiś spot w Kozienicach ?? można by coś zorganizować i dogadać się co i jak z manią jeśli też się wybierasz.
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: Golf MKI 4x4
Jak kierowca ogarnia i jak auto jedzie okaze sie na seat racing, bez napinki.
A organizujecie cos? Kiedy? Na manie oczywiscie jade.kalbi_vw pisze:olo jesteś chętny na jakiś spot w Kozienicach ?? można by coś zorganizować i dogadać się co i jak z manią jeśli też się wybierasz.
Golf MKI 4x4
Nic nie organizujemy ale można się zgadać z chłopakami i coś zrobić bo nudno w tych WKZ. Małe spotkanie i uzgodnić jak z manią, żeby razem wyruszyć. Może masz jakieś terminy co do spotu ??
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf MKI 4x4
mk1 zrobiło 11,6 na zawodach na 1/4 mili na zlocie seat racing !
gratulacje, mega wynik jak na pierwszy start, delikatne wystrojenie z zapasem, brak procedury, zwykłe opony itd
moim zdaniem auto ma potencjał na 10 sekund...
gratulacje, mega wynik jak na pierwszy start, delikatne wystrojenie z zapasem, brak procedury, zwykłe opony itd
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Golf MKI 4x4
uuuuuu, nieżle widać moc jest jak i napęd
Spawanie nierdzewki i aluminium, swapy , montaż turbosprężarek, klatki bezpieczeństwa
Re: Golf MKI 4x4
cowboy pisze:mk1 zrobiło 11,6 na zawodach na 1/4 mili na zlocie seat racing !
bylem widzialem auto zapina niezle z tego co kojarze 3 czas zawodow po jakims mocnym porsze i mk2 vr6 4 motion rafala
auto ma potencjal zostaly chyba tylko wspomnienia po bolaczkach i teraz jezdzic tylko
milo bylo pogadac z wlascicielem na zawodach
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7