[ Golf MK2 ] Rallye 1.8 16v BI-TURBO!
Moderator: G0 Karcio
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
dziwne moj nie wydala na wtryskach z g..........
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
no koledzy projekt ruszył do przodu rozmyśliłem sie ze sprzedazy bo mo sie to nie oplaca wole to złożyć i polatac troche bokami
[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 22:30 ]
siema koledzy , no nareszcie pomalowałem dzis raylle na czarno jutro moze zrobie jakies zdj, to wrzuce
[ Dodano: Czw Cze 15, 2006 00:56 ]
no juz klatka zapakowana był problem z włożeniem ale dałem rade jest ciasna przez te gąbki na rurach w piatek wkladam silnik ale to nic bo najgorsze bedzie wyspawanie nowego podwójnego ic od tdi 150 i dorobienie wszystkich rur ale sprezam sie bo na vw manie mam zamiar przyjechac
[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 22:30 ]
siema koledzy , no nareszcie pomalowałem dzis raylle na czarno jutro moze zrobie jakies zdj, to wrzuce
[ Dodano: Czw Cze 15, 2006 00:56 ]
no juz klatka zapakowana był problem z włożeniem ale dałem rade jest ciasna przez te gąbki na rurach w piatek wkladam silnik ale to nic bo najgorsze bedzie wyspawanie nowego podwójnego ic od tdi 150 i dorobienie wszystkich rur ale sprezam sie bo na vw manie mam zamiar przyjechac
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
hej koledzy tak zostawiam te lampy bo nawet jakos to wyglada ,robie caly czas wieczorami ale pojawił sie mały problem bo jak włozyłem silnik to sie okazało ze nie pasuja turbiny do raylle nie ma na nie miejsca , w jedynce bylo wiecej bede musiał zrobic nowy kolektor wydechowy
[ Dodano: Nie Cze 18, 2006 12:03 ]
a pozatym zastanawiam sie gdzie ja włoze wydech 70mm bo tam miejsca jest na zyletki
[ Dodano: Nie Cze 18, 2006 12:03 ]
a pozatym zastanawiam sie gdzie ja włoze wydech 70mm bo tam miejsca jest na zyletki
siema turbiny sa te same tylko jedna bedzie odwrócona bo przedtem były dwie tak samo ustawione i bylo tak ciasno ze z jednej wychodził wydech i prawie dotykał drugiej tam gdzie zasysa a teraz bedzie normalnie dwa wydechowe do kupy sie beda schodzic z reszta i tak trzeba bylo przerobic bo w dwojce jest mniej miejsca i nie wchodziły wcale turbiny