MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman [ rodzinny kombiak ]
Na pewno nie. Takich rozwiązań nie toleruje. Zresztą ma być porządnie zrobione, a po rysie zostanie ślad.
EDYCJA:
Po nocce nie lubię spać bo szkoda dnia więc co nie co dłubnąłem sobie przy Golfie:
- pomalowałem nową obudowę lusterka( stara była pęknięta i nie było idealnie spasowane)
- w końcu prysnąłem tzw. smaczki czyli korki, siłownik, jakieś ze 3 zaślepki pod maską w kolor rotorów na felgach
- no i na pełnym spontanie prysnąłem jeszcze dekory wnętrza które były wcześniej polakierowane na kolor czarny. Miałem oklejać je grafitowym carbonem, ale po co jak można ładnie nawiązać do innych detali i przy okazji rozjaśnić wnętrze które z uwagi na czarne skórki troszkę zrobiło się nudne.
Takie tam pierdoły a cieszą i zawsze coś do przodu
Prawdopodobnie w piątek odbieram nowe ogumienie na tył w międzyczasie dojdzie dystans i myślę że w końcu koła będą dobrze spasowane
Zderzak będzie w piątek do odbioru, zobaczymy jak sobie lakiernik poradzi.
EDYCJA:
Po nocce nie lubię spać bo szkoda dnia więc co nie co dłubnąłem sobie przy Golfie:
- pomalowałem nową obudowę lusterka( stara była pęknięta i nie było idealnie spasowane)
- w końcu prysnąłem tzw. smaczki czyli korki, siłownik, jakieś ze 3 zaślepki pod maską w kolor rotorów na felgach
- no i na pełnym spontanie prysnąłem jeszcze dekory wnętrza które były wcześniej polakierowane na kolor czarny. Miałem oklejać je grafitowym carbonem, ale po co jak można ładnie nawiązać do innych detali i przy okazji rozjaśnić wnętrze które z uwagi na czarne skórki troszkę zrobiło się nudne.
Takie tam pierdoły a cieszą i zawsze coś do przodu
Prawdopodobnie w piątek odbieram nowe ogumienie na tył w międzyczasie dojdzie dystans i myślę że w końcu koła będą dobrze spasowane
Zderzak będzie w piątek do odbioru, zobaczymy jak sobie lakiernik poradzi.
Kiedy wrzucisz foty frontu ze zderzakiem po lakierniku ?? Wrzucaj wrzucaj wiara sie pogasi troche przy tej profi robocie
Jak Dawid wrzuci to dam
No chyba że jutrzejsza sesja będzie szybciej Planuje jutro uderzyć na dach malty, o ile wjadę, bo tam dobre zdjęcia wychodzą.
No chyba że jutrzejsza sesja będzie szybciej Planuje jutro uderzyć na dach malty, o ile wjadę, bo tam dobre zdjęcia wychodzą.
To sobie postrzelałem... Mendy z ochrony nie wpuściły na górę i tylko takie ciulowe zdjęcia z zadaszonego parkingu.
Zdjęcia chyba nie oddają całego uroku auta, ale widać że jest dobrze
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
jest bardzo dobrze nic wiecej nie potrzeba procz boczkow w skorce
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no no konkurencja sie pokazala
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Cichociemny
Jest kozak to mi sie podoba ze wagony rosną w sile
Jest kozak to mi sie podoba ze wagony rosną w sile
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
ladnie wyglada jeszcze tylko przyciski do opuszczania szyb do wymiany na org
Grubo w ...
No ładnie po prostu;)
Widzę, że wypucowany jak trzeba. Osobiście dokładki w kolor mi nie leżą.
Montuj boczki w skórze!
No ładnie po prostu;)
Widzę, że wypucowany jak trzeba. Osobiście dokładki w kolor mi nie leżą.
Montuj boczki w skórze!
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
miskieusz, co Ty pitolisz Panie dokladki w kolor musowo
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Sie postaral Na zywo jest wiekszy ogien niz na fotach, szczegolnie po kosmetykach Megsatruckman pisze:To sobie postrzelałem... Mendy z ochrony nie wpuściły na górę i tylko takie ciulowe zdjęcia z zadaszonego parkingu.
hehe, cieszę się że podoba się Golfik, na zdjęciach jest tak sobie... Na żywo troszkę lepiej to wygląda, ale niestety tylko coś takiego mogłem ugrać w tych warunkach. Jak kolega wrzuci zdjęcia ze spotu to na pewno coś lepszego będzie.