[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
djtom pisze:jestem na cd3 w zamku tego białego goscia ale nie mam czasu gracFinal Fantasy VIII
ja nigdy w to nie gralem bo szczezrze mowiac nie lubie tego typu gier (lubuje sie w FPP i wyscigach) ale podabaly mi sie wszelkie mozliwe filmy, animacje i bajki dotyczace tej gry wiec stad pomysl na zrobienie golfiszcza:)
Jak dobrze pojdzie to lakier bedzie juz w polowie sierpnia, a jakis motyw na aucie to juz zalezy kiedy mojej kumpeli bedzie sie chcialo go wykonac, pozyjemy zobaczymy
pozdrowka
P.S> Lampki dopiero pod koniec tygodnia beda na aucie,fotki juz niedlugo
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
w moim silniku nie ma przeplywomierza, jezeli masz RP to i u ciebie nie bedzie (chyba ze jakis wybryk natury )marekb5 pisze:robal mam pytanie co zrobiles z przeplywomierzem powietrza jak zakladales stozek mozna go wywalic calkowicie ?? tam chyba jest jakis czujnik wez podpowiedz bo tez tak chce
napisz do kolegi Adriana 1980 on ma PF i przeplywomierz moze cos Ci doradzi
P.S> ja wracam albo do ogrinalnego filtra albo wstawie taka sportowa wkladke na ksztalt seryjnego filterka
poza fajnym dzwiekiem i moze troszke lepsza (zywsza) praca auta nic nie osiagnalem a i szkoda mi silnika
sorry za moją opinię, ale jeśli chcesz się dowiedzieć co na serio myślę o Twoim autku to muszę to napisać: MI SIĘ NIE PODOBA
Nie wiem, dlaczego ale w moim odczuciu wieśniaczysz swoje autko, po keigo przyciemniałeś w taki sposób te tylne lampy, no i jeszcze ten czerwony napis, jakbym takiego gofera widział na drodze to bym się nabijał z właściciela.
Przód ok, całkiem ładnie się prezentuje, ale tył lepiej pomyśl nad nim troche, by jakoś ciekawiej go zmienić, proponowałbym lotkę dać na tylną klapę bo jakoś taki łysy dla mnie ten golfik, ale to jest opcja, bo akurat ja lubie gdy ten dach kończy się właśnie lotką a nie zejściem łagodnym na szybę, co byś powiedział na szerokie zdzerzaki?Takie jest moje szczere zdanie, nie obrażaj się tylko pomyśl nad tym co napisałem.
Nie wiem, dlaczego ale w moim odczuciu wieśniaczysz swoje autko, po keigo przyciemniałeś w taki sposób te tylne lampy, no i jeszcze ten czerwony napis, jakbym takiego gofera widział na drodze to bym się nabijał z właściciela.
Przód ok, całkiem ładnie się prezentuje, ale tył lepiej pomyśl nad nim troche, by jakoś ciekawiej go zmienić, proponowałbym lotkę dać na tylną klapę bo jakoś taki łysy dla mnie ten golfik, ale to jest opcja, bo akurat ja lubie gdy ten dach kończy się właśnie lotką a nie zejściem łagodnym na szybę, co byś powiedział na szerokie zdzerzaki?Takie jest moje szczere zdanie, nie obrażaj się tylko pomyśl nad tym co napisałem.