Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- marcines303
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Witam
również chciałbym sprawdzić nr vin WVWZZZ1JZ1B0667666
Z góry dziekuję
również chciałbym sprawdzić nr vin WVWZZZ1JZ1B0667666
Z góry dziekuję
Marcines
Witam.Prosze o sprawdzenie serwisu vinu WVWZZZ1JZXW320332 .Z góry dziekuje
- kostek007
- Gadatliwa bestia
Witam, prosiłbym o sprawdzenie nr vin VSSZZZ6KZYR146543 (seat ibiza 2 fl ). Z góry dzięki
NUMER VIN do rozkodowania pilnie potrzebny!!
Witam.
Mam pytanie na temat numeru VIN jest mi pilnie potrzebny zeby ktos MI pomogl rozkodowac.
WVWZZZ1HZPB162935
Golf 1.4 KAT
Dziekuje z góry
Mam pytanie na temat numeru VIN jest mi pilnie potrzebny zeby ktos MI pomogl rozkodowac.
WVWZZZ1HZPB162935
Golf 1.4 KAT
Dziekuje z góry
Witam, potrzebuję pomocy w rozkodowaniu VIN-U
VSSZZZ6HZ1R007529
info może być na maila [email protected]
dzięki z góry i pozdraVWiam
VSSZZZ6HZ1R007529
info może być na maila [email protected]
dzięki z góry i pozdraVWiam
www.vwpolo-klub.pl/forum and www.vwpolo-squad.pl
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/542/mitsui.png/][IMG]http://img542.imageshack.us/img542/3049/mitsui.png[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/542/mitsui.png/][IMG]http://img542.imageshack.us/img542/3049/mitsui.png[/IMG][/URL]
Witam,
też prosiłbym o pomoc z VINem
WVWZZZ3BZYP102659
info też na maila jesli mozna [email protected]
byłbym wdzięczny, bo w czwartek jade autko oglądać
też prosiłbym o pomoc z VINem
WVWZZZ3BZYP102659
info też na maila jesli mozna [email protected]
byłbym wdzięczny, bo w czwartek jade autko oglądać
Witam.
WVWZZZ1HZPB162935
Golf 1.4 KAT
Dziekuje z góry
e-mail: [email protected]
WVWZZZ1HZPB162935
Golf 1.4 KAT
Dziekuje z góry
e-mail: [email protected]
Witam,
jestem nowy na forum i od razu proszę o pomoc w sprawdzeniu nr VIN.
Chcę kupić autko i upatrzyłem sobie jedno. Już nawet oglądałem jedno. Tylko nie wiem jak z zapewnieniami sprzedawcy.
bardzo proszę o rozkodowanie numeru VIN oraz jeśli to możliwe o podanie historii autka:
Numer VIN: WVWZZZ3CZ7P159158
Dziękuję bardzo.
Pzdr
Marek
jestem nowy na forum i od razu proszę o pomoc w sprawdzeniu nr VIN.
Chcę kupić autko i upatrzyłem sobie jedno. Już nawet oglądałem jedno. Tylko nie wiem jak z zapewnieniami sprzedawcy.
bardzo proszę o rozkodowanie numeru VIN oraz jeśli to możliwe o podanie historii autka:
Numer VIN: WVWZZZ3CZ7P159158
Dziękuję bardzo.
Pzdr
Marek
Witam
Też bym poprosił o historie autka.
VIN: wvwzzz1kz7b085943
Jeżeli nie problem poproszę na:
[email protected]
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Też bym poprosił o historie autka.
VIN: wvwzzz1kz7b085943
Jeżeli nie problem poproszę na:
[email protected]
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Bardzo bym prosil o rozkodowanie WVWZZZ1JZ3W429194
albo chociaz o podanie symboli silnika bo chce sie upewnić czy to aby na pewno jest ARL
jesli mozna to w prywatnej wiadomosci lub [email protected]
albo chociaz o podanie symboli silnika bo chce sie upewnić czy to aby na pewno jest ARL
jesli mozna to w prywatnej wiadomosci lub [email protected]
Ostatnio zmieniony śr sie 03, 2011 00:05 przez kubik78, łącznie zmieniany 1 raz.
witam. mam pytanko. prosze moderatora o nie usuwanie posta. mam golferka IV z 1999r. kupilem go rok temu w polsce. numery vin sprawdzone na podszybiu i na kielichu wszytko sie zgadza. wladowalem juz kupe kasy w samochod a tu niedawno policja puka do drzwi mojego mieszkanka i pyta sie czy jestem w domu, jaki sa numery rejestracyjne auta...model itd. obecnie jestem w holandii i pracuje wiec brat odpowiedzial ze pracuje itd..i ze nie bedzie mnie przez najblizsze kilka miesiecy w pl. no i policja sobie poszla.... tata jest wspolwlascicielem golfera i po krotkim czasie poszedl na posterunek obadac co i jak biega z autem. policja nie mogla mu udzielic info bo jestem pelnoletni itd ale po znajomosciach okazalo sie ze policja CHCE SPRAWDZIC CZY AUTO NIE JEST KRADZIONE.... co o tym sadzicie ?? auto w polsce juz 3 lata a tutaj niebiescy pukaja i pytaja o autentycznosc.... teraz az strach wracac do polski...zapukaja wezma auto i nie mam ani auta ani kasy... kolezanki i koledzy moze mieliscie tez taki przypadek...
Witam,
bardzo bym prosił o rozkodowanie nr VIN WVWZZZ1JZ3W222783. Głównie chodzi mi o typ silnika w celu doboru odpowiedniego rozrządu. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
PS. Proszę o ile to możliwe przesłanie danych na PW lub na adres [email protected]. Dziękuję.
bardzo bym prosił o rozkodowanie nr VIN WVWZZZ1JZ3W222783. Głównie chodzi mi o typ silnika w celu doboru odpowiedniego rozrządu. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
PS. Proszę o ile to możliwe przesłanie danych na PW lub na adres [email protected]. Dziękuję.
-
- Nowicjusz
Witam,
Zwracam sie z prosba o rozszyfrowanie i jesli to mozliwe sprawdzenie przeszlosci auta o ponizszym numerze VIN:
WVWZZZ1JZ4D127293
Jesli mozna prosic o przeslanie odpowiedzi na adres [email protected] lub e mail forum.
P.s do moderatora. Przepraszam, za brak polskich liter, ale pisze z komorki.
Z gory dziekuje za pomoc
Zwracam sie z prosba o rozszyfrowanie i jesli to mozliwe sprawdzenie przeszlosci auta o ponizszym numerze VIN:
WVWZZZ1JZ4D127293
Jesli mozna prosic o przeslanie odpowiedzi na adres [email protected] lub e mail forum.
P.s do moderatora. Przepraszam, za brak polskich liter, ale pisze z komorki.
Z gory dziekuje za pomoc