...

...

...

jak widać coś zostało przeoczone... o czymś to świadczy

...

Moderator: G0 Karcio
Pięknieandrew-ziom pisze:jest kolorek z r32
mam już coraz więcej ... do kolekcji zaliczamy kliny okien (boczne czarne ale moze da rade uratowac jak nie to chromowanie) , lusterka,zderzak ,gril (tu mi braknie listewek od stronyświateł) moze jeszcze klamki sie wyszuka :] ... moze coś pod maską pójdzie w chrom hmmBLACK-CABRIO pisze:Teraz tylko zostanie Ci pod ten kolor zbierać dużo chromów
No to świetnie, że o chromikach nie zapominasz i mam nadzieję, że z czasem tego będzie jeszcze więcejandrew-ziom pisze:mam już coraz więcej ... moze coś pod maską pójdzie w chrom hmmBLACK-CABRIO pisze:Teraz tylko zostanie Ci pod ten kolor zbierać dużo chromówale prace nie stopóją jak już dostane bude pora na wkładanie zawieszenia
![]()
tak troszkę ... ale na początku miało być jazz blue ... a skończyło się na deep blue :]bratCaDDy pisze:Zmieniłeś koncepcje koloru przez caddy co jest w projektach ,takie błękitne ??
TAK będzie "Klekot dla starych ludzi " troszeczkę wzmocnionyBLACK-CABRIO pisze:TDIk zostaje czy coś w benzynce wpada pod maskę ?
niestety nie mam furmanki kasy ,żeby wywalić i oddać do tunera i odebrać budę i silnik ....BLACK-CABRIO pisze:A co do składania to najlepiej robić wszystko po mału
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości