no bez przesady ale miło miZybi236 pisze:No Panie Wojtek, wszelkie słowa są tu zbędne Wystarczy
[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
[mk3][OEM+]z miłości do detali /NOWE KOŁA - ZDJĘCIA str122
Maryn_08, hmmm... trochę ponad tysiąc złotych wszystko na gotowo. Było by mniej, ale musiałem kupić nową chłodnicę klimy. A co do roboty to ok 3 pełne dni, z czego duża część we dwóch
- Patriko_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kółko ładnie spasowane z budą , jakie et mają te felgi? u mnie przy et 42 9j z tyłu jest dystans 25mm i wystaje mniej niż u Ciebie p.s. fajny odcień rotora
MK3 GTI Edition Black
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
koła mają et 55 + dystans 23 mm... ale ja mam najszerszą z możliwych belek z tyłu, dlatego taka różnica jest
dzięki nie będę ukrywał, że Twoje auto przekonało mnie do tych felgPatriko_GTI pisze:fajny odcień rotora
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
od czego zależała szerokość belki tylnej?
tutaj tzw "stance" jest idealny
szerzej nic wiecej chyba nie ugrasz żeby nie wystawało?
tutaj tzw "stance" jest idealny
szerzej nic wiecej chyba nie ugrasz żeby nie wystawało?
od rocznika/silnika/hamulcówMack III pisze:od czego zależała szerokość belki tylnej?
może 1mm by się dało, tylko po co, skoro teraz można normalnie korzystać z tylnej kanapy i bagażnikaMack III pisze:tutaj tzw "stance" jest idealny
Re: [mk3][OEM+]z miłości do detali /NOWE KOŁA - ZDJĘCIA str1
Z tego co się orientuję to wszystkie GTI i VR czyli z piastami 5x100 miały szersze tylne belki i dłuższe wahacze/półosie. Widać to chociażby po ET fabrycznych felg- 4x100 mają zazwyczaj ET38 a te z 5x100 ET43. Wychodzi na to, że aby zachować odległość od rantu błotnika do opony/felgi fabryka wstawiała felgi o głębszym odsadzeniu.Mack III pisze:od czego zależała szerokość belki tylnej?
Wojtas, sorki za OT
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
najszersza możliwa jest w opcji słaby silnik + bębny z tyłu później gti tdi & vr6, później gti, i na końcu "normalne"
- drunkmaster
- Grupa Małopolska
- Kontakt:
Wojtek, świetnie się teraz prezentuje aż z ciekawości będę musiał na spot jakiś przybyć, ostatni raz widziałem Cię jeszcze na dezentach chyba z 3 miesiące temu, very guten felgen
Małe pytanie - od czego masz osmolone wnętrze lampy od strony pasażera ? Chodzi mi o główną lampę na górze
skaktus, hmmm nie bardzo wiem o jakie osmolenie lampy Ci chodzi, nie zauważyłem niczego takiego... pokaż może na jakiejś fotce czy cos ??
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
moze mu sie tak wydaje przez to zalamanie na gorze klosza?
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
no i stało się... w ciągu paru dni auto "tak jak stoi" na fotkach idzie na sprzedaż... jak wystawię to dam link do aukcji, jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o pw w tej sprawie. Nie sprzedaję części z auta. Dlaczego ? Potrzebuję coś większego...
link do aktualnych fotek https://picasaweb.google.com/wwiecha/04 ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
link do aktualnych fotek https://picasaweb.google.com/wwiecha/04 ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maryn_08
- Ma gadane
- Kontakt:
[mk3][OEM+]z miłości do detali / do sprzedania
Szkoda tyle pracy w niego włożyłeś, oby trafił w dobre ręce i ktoś dbał o niego jak ty
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
[mk3][OEM+]z miłości do detali / do sprzedania
Wojtek, wez nie rob jaj :/ Teraz jakas moda na sprzedawanie trojek...