VW PASSAT kombi by M4N14K [B5] AFN+, RECARO,...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- moment
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
VW PASSAT kombi by M4N14K [B5]
widziałem widziałem ale ciebie nie było:)
adptery, dystanse info PW
S4B5 2,7 biturbo--- http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=363667
S4B5 2,7 biturbo--- http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=363667
moment, ja Ciebie też a właściwie Twoje mkIII, a audi nie widziałem i Ciebie też nie
ciekawie z tym motywem czerwieni
MK3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4712932" onclick="window.open(this.href);return false;
siema M4N14K, Twój passacik też prezencił się ciekawie szczególnie z tymi odważnymi pasami bocznymi. Wygląda to naprawdę nieźle I jak tam Efela będziesz z niego robił?
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
Passek daje rade Hmmm... zastanawiam się dlaczego wrzuciłeś dekielki BBS na felgi... Hehe chyba wiesz co mam na myśli?
Koła chowają się w błotniku? Przy tym ET z przodu opona musi być lekko naciągnieta. Jakie masz opony?
Koła chowają się w błotniku? Przy tym ET z przodu opona musi być lekko naciągnieta. Jakie masz opony?
matwol2,
synec, FL to raczej nie, ale może klapa, czas pokarze
a wracając do tematu to ptrzy ET 35, feldze 8" szerokiej, oczywiście 18"średnicy to opona 215/40/18 juz ma naciąg ale ma jeszcze dużo miejsca w nadkolu i nawet 225 by bez problemu dała rade
synec, FL to raczej nie, ale może klapa, czas pokarze
właśnie nie wiem , to że to nie BBS , a co to przeszkadza, nie ukrywam że jest to ASA na licencji BBS, ale niestety nie mam dekli do ASA i nie mam kasy na takie, a te dostałem w prezencie i są czerwone,kamil_ pisze:dlaczego wrzuciłeś dekielki BBS
nawet czasami w bagażniku , a serio to są tak żeby było dobrze, i żeby panowie od kontroli się nie czepialikamil_ pisze:Koła chowają się w błotniku
dzięki za podpowiedź i przyznam że się z tobą zgadzam w 100%, mało tego z tyłu też fajnie jak jest naciąg, powiem więcej nawet można by było zrobić sztywniejsze zawieszenie, no i trochę niżej, jakieś inne turbo, wtryski, wykręcić na ok 180KM i wtedy latać, Tyle że kolego pokaż mi kogoś kto tak lata po Polsce robiąc ok 60000 km rocznie i jeżdżąc często załadowanym lub z żoną lub z dzieckiemkamil_ pisze: z przodu opona musi być lekko naciągnięta
a wracając do tematu to ptrzy ET 35, feldze 8" szerokiej, oczywiście 18"średnicy to opona 215/40/18 juz ma naciąg ale ma jeszcze dużo miejsca w nadkolu i nawet 225 by bez problemu dała rade
Re: VW PASSAT kombi by M4N14K [B5]
No to wszystko jasneM4N14K pisze: nie ukrywam że jest to ASA na licencji BBS, ale niestety nie mam dekli do ASA i nie mam kasy na takie, a te dostałem w prezencie i są czerwone
Mam dokładnie te same felgi co Ty (ASA Revolution R1)
Na przód wejdzie 235, obecnie na takich oponach stoi mój passek. Zastanawiam się czy 215 na przodzie nie będzie na równo z rantem nadkola, bo 205 to już zbyt balonowato wygląda...M4N14K pisze: a wracając do tematu to ptrzy ET 35, feldze 8" szerokiej, oczywiście 18"średnicy to opona 215/40/18 juz ma naciąg ale ma jeszcze dużo miejsca w nadkolu i nawet 225 by bez problemu dała rade
Zapomniałbym...
Pozdrowionka z forum vw-passat.pl
u mnie z przodu 215/40 a z tyłu 225/40, moim zdaniem jest ok, tyle że rozważam jakieś dystanse dorzucić, z tyłu jest większy naciąg bo fela ma 9" szerokości, a z przodu na 8" jest moim zdaniem bardzo dobrze
pozdrawiam równieżkamil_ pisze:Pozdrowionka z forum vw-passat.pl
Z tymi pasami fajny pomysł chodź mi osobiście się nie podobają
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
dzięki, ale ja też jakos nie do końca jestem co do nich przekonany, na pewno autko jest charakterystyczne, ale cały czas rozważam ich zdjęcie tyle że na razie nie mam czasu akcja miała byc na manie i się udało, a teraz nie wiem czy zdjąć czy zostawićMagnez pisze:chodź mi osobiście się nie podobają
Jest superaśnie, właściciel dopieszcza autko w najmniejszych szczegółach, dbając o detale i całokształt, dzięki czemu wszystko wygląda bardzo spójnie i zwraca na siebie uwagę
Wstawię jeszcze kilka zdjątek, które zachowały się z przed i z samej VW Manii
Wstawię jeszcze kilka zdjątek, które zachowały się z przed i z samej VW Manii
Drive It Like You Stole It ...
Jednak te podziemne garaże mają swój klimacik
no i te paski na passku, ciągle się zastanawiam co z nimi, czy mają zostać czy nie, na pewno dzięki nim auto jest bardziej charakterystyczne i indywidualne, ale zostaną to jeszcze sprawa nierozstrzygnięta, miały być na manii i były a co dalej jeszcze nie wiem
no i te paski na passku, ciągle się zastanawiam co z nimi, czy mają zostać czy nie, na pewno dzięki nim auto jest bardziej charakterystyczne i indywidualne, ale zostaną to jeszcze sprawa nierozstrzygnięta, miały być na manii i były a co dalej jeszcze nie wiem
Pasków już nie ma, no i są rozważania nad felgą na przyszły sezon, wielka niewiadoma ale czas pokaże
- elpiotrek
- Forum Master
a czemu?...M4N14K pisze:Pasków już nie ma
tak samo nagle jak je założyłeś tak zdjąłeś.