Czujnik świateł stop
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czujnik świateł stop
Muszę wymienić ten czujnik tylko potrzebuję jego dokładny typ. Jeśli ktoś potrafi pomóc to proszę o dane. Nadmieniam, że mam Golf IV 1,9 SDI rocznik 2000, wersja Basic. Pozdrawiam
Andrzej S
Czujnik świateł stop
Proponuje Ci odkrecic tych kilka srubek i samemu sprawdzic ...wydaje mi sie ze sa ze 4 rodzaje... tego czujnika
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Czujnik świateł stop
Wiem że tak najlepiej ale potrzebuję auta i nie mam kiedy tego zrobić. Dlatego potrzebuję tych dokładnych danych, żeby zrobić wymiankę
Andrzej S
- wojtasb-1987
- Nowicjusz
Czujnik świateł stop
Według ETKI może to być czujnik 4 pinowy jak i 2 pinowy dlatego musisz sprawdzić jaki masz to 5 min. roboty.
Czujnik świateł stop
ja wymieniajac czujnik,pod sklepem motoryzacyjnym wykrecilem dolna oslone konsoli- ta nad peedalami- wylozylem stary czujnik- do sklepu po nowy i zamontowanie- gdyby nie kolejka w sklepie to pewnie zajeloby 3 minuty
Czujnik świateł stop
Wielkie dzięki udało mi się to zrobić właśnie pod sklepem. Zjeździłem prawie całe miasto, ale udało się dostać oryginalny (stary model) w sklepie Skody. Stary typ zamieniono na nowy i nie pasował.
Andrzej S