[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
[mk3][OEM+]z miłości do detali / do sprzedania
jeżeli moge Ci doradzić nie kupuj niczego zaczynającego się na F czyli, fiat, ford i wszystko co francuskie + alfa haha skody sa fajne
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=357983" onclick="window.open(this.href);return false; <---- moje czerwone MK3 <--- Projekt CHESTERFILD
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
a alfa to co? przeciez to koncern fiata... To jest takie bezsensowne gadanie... Ja jakbym mial kupic cos nowszego za dobra kase to szukalbym lancii lybry, albo jakiejs alfy wlasnie. JTD super silniki. Kup b5 za 12 tys, kup lybre kombi za 12 tys. Lybra bije na glowe passata wyposazeniem czy wygladem wnetrza. Nawet ma klimatronik 2 strefowy, natomiast w passacie nawet brak nawiewu dla pasazerow z tylu... zenada.djchester pisze:czyli, fiat, ford i wszystko co francuskie + alfa haha
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-cult- ... 58087.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"z miłości do detali" widać po samym ogłoszeniu że "nie ma lipy"
MK3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4712932" onclick="window.open(this.href);return false;
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
Aleś się rozpisał...
Tak jako Maniak i poszukując swojego autka,przeglądają allegro...To Wojtka Golf jeden z najlepszych...Już nawet wśród czwórek jest taki syf ze głowa boli...takie wszystko umęczone...nie mówiąc o Trójkach.....nie wspominając o buractwie i Agro-Tjuningu
Co do sprzedaży...Wszystko ma swojego kupca...Prędzej czy później sie sprzeda...
My sprzedaliśmy Gołą Serie MKIII wolno ssącego,z rozwaloną blacharką zero wyposarzenia i wzielismy 5 klocków
Tak jako Maniak i poszukując swojego autka,przeglądają allegro...To Wojtka Golf jeden z najlepszych...Już nawet wśród czwórek jest taki syf ze głowa boli...takie wszystko umęczone...nie mówiąc o Trójkach.....nie wspominając o buractwie i Agro-Tjuningu
Co do sprzedaży...Wszystko ma swojego kupca...Prędzej czy później sie sprzeda...
My sprzedaliśmy Gołą Serie MKIII wolno ssącego,z rozwaloną blacharką zero wyposarzenia i wzielismy 5 klocków
A masz jakieś inne koła na lato oprócz tych 17'' czy tylko zimówki? Za 5k setup z gwintem?
Re: [mk3][OEM+]z miłości do detali / do sprzedania
Głupie gadanie 'nie kupuj niczego na F'.. zapewne sam nigdy nie miałeś Fiata, a żyjesz stereotypem... Sam w domu od małego mam Fiata, faktem jest, że kiedyś te samochody były do dupy, nie da się ukryć. Nowsze modele to już zupełnie co innego, a silnik JTD jeden z lepszych które są na rynku. Sam ostatnio kupowałem Stilo, zastanawiając się jeszcze między Golfem 4. W Stilo komfort jazdy o wiele lepszy, wyposażenie też na wypasie, a pieniądze bardzo podobne.Fredi88 pisze:a alfa to co? przeciez to koncern fiata... To jest takie bezsensowne gadanie... Ja jakbym mial kupic cos nowszego za dobra kase to szukalbym lancii lybry, albo jakiejs alfy wlasnie. JTD super silniki. Kup b5 za 12 tys, kup lybre kombi za 12 tys. Lybra bije na glowe passata wyposazeniem czy wygladem wnetrza. Nawet ma klimatronik 2 strefowy, natomiast w passacie nawet brak nawiewu dla pasazerow z tylu... zenada.djchester pisze:czyli, fiat, ford i wszystko co francuskie + alfa haha
Żeby nie było, że się spinam.. o samochód trzeba brać
A co do Alfy, mechanicy sami odradzają, żeby to kupować. Jest taki kawał nawet o nich:
Dlaczego właściciele Alf nie witają gdy się zobaczą po południu?
Ponieważ widzieli siebie rano w warsztacie
I Arka Gdynia!
Drops, przecież wszystko jest opisane w ogłoszeniu na otomoto. Za 5.500 jest również gwint. Koła letnie albo zw3, albo dezent cup, ale te też są 17' (no i na starych oponach). Poza tym, po to jest podany telefon i mail, żeby dzwonić/pisać do mnie, a nie na forum
Duże zainteresowanie samochodem? Jacyś konkretni kupcy? Szkoda, że rezygnujesz z bycia w vag society
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
- drunkmaster
- Grupa Małopolska
- Kontakt:
MatthewG, ja myślę że sprzedaż auta wlaściciela z tej grupy bynajmniej nie wyklucza. Szkoda się rozstawać, stare vw są dla niektórych pewnym elementem domowego ogniska jeśli decyzja zapadła ostatecznie pozostaje tylko życzyć żeby poszło w dobre ręce.
MatthewG, zainteresowanie jest duże, byli już tacy co po 2 razy oglądali "i na pewno wezmą, kwestia tygodnia - dwóch". Parę osób chciało rezerwować, ale bez konkretnej zaliczki nie wchodzę w to Myślę też, że po tylu latach "bycia" tutaj, tak szybko mnie nie wykreślicie bo nie liczy się auto, tylko ludzie
No chyba normalka, Ja nawet jak kiedyś sobie Hondę np kupię, to nadal będę najwięcej przesiadywał na tym forum .Wojtek pisze:bo nie liczy się auto, tylko ludzie
Ale co do autka do szkoda go.
Aby tylko wpadł w kolejne ręce pasjonata marki.