Wspomaganie przestaje dzialac przy krancach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dzięki ale to widziałem i chciałem się dowiedzieć czy może znacie jeszcze jakieś inne linki.
Siemanko Panowie.
Mam problem ze wspomaganiem.
Otóż po poradach jak zregenerować wyjące łożysko w pomipie poskładałem wszystko do kupy. Zalałem układ świerzym płynem zielonym, odpowietrzyłem i wszystko zadziałało.
Wspomaganie pieknie chodziło, ale po przejechaniu 5km zostawiłem auto na parkingu i po odpaleniu wspomagania juz nie było.
Co się mogło stać?? nie widać żadnych wycieków, oleju nie ubyło, pompa obraca sie lekko.
Pomocy
Mam problem ze wspomaganiem.
Otóż po poradach jak zregenerować wyjące łożysko w pomipie poskładałem wszystko do kupy. Zalałem układ świerzym płynem zielonym, odpowietrzyłem i wszystko zadziałało.
Wspomaganie pieknie chodziło, ale po przejechaniu 5km zostawiłem auto na parkingu i po odpaleniu wspomagania juz nie było.
Co się mogło stać?? nie widać żadnych wycieków, oleju nie ubyło, pompa obraca sie lekko.
Pomocy
- karol2010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
może pasek masz do wymiany tak jak miałem to ja.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=431207&p=5192875#p5192875 - moje mkIII
Nie nic z tych rzeczy. Pasek na pewno jest OK bo widać że pompa się obraca i nic nie ślizga. Czy jest możliwe że ten zawór zwrotny w pompie mógł się w jakiś sposób zaciąć?