POOREK pisze:te listwy plastikowe mnie drażnią,
Które listwy?
Moderator: G0 Karcio
POOREK pisze:te listwy plastikowe mnie drażnią,
Pewnie boczne, nie są w kolorze. POOREK, serducho zmieniasz ?A r t u r pisze:Które listwy?
Po co ci moc jak jej nie wykorzystasz na tej glebiePOOREK pisze:nie no brakuje i brakować będzie zawsze trzeba trochę wnętrze doposażyć, te listwy plastikowe mnie drażnią, no i co z tego jak wygląda dobra, a jechać nie ma czym
dokładnie, boczne czyli te które Ty Artek masz w kolorze no ale może da radę do wiosny to umalowaćChaos pisze:Pewnie boczne, nie są w kolorze. POOREK, serducho zmieniasz ?A r t u r pisze:Które listwy?
Pier.... wykorzystam, nie wszędzie, ale tam gdzie można to wykorzystamkalbi_vw pisze:Po co ci moc jak jej nie wykorzystasz na tej glebiePOOREK pisze:nie no brakuje i brakować będzie zawsze trzeba trochę wnętrze doposażyć, te listwy plastikowe mnie drażnią, no i co z tego jak wygląda dobra, a jechać nie ma czym
"seszyn" bardzo udana widziałem też resztę zdjęć twoich i reszty
Dokładnie i trochę się najeździliśmy, ale lepiej nic nie mówić co ludzie maja i co myślą ze mają ideały, a np. z jednego jak wyciągnąłem bagnet oleju na rozgrzanym silniku to dym leciał taki był przedmuchanay a niby po remoncie całkowitym,POOREK pisze: był motor szukany
danke kiedyś i silnik trzeba będzie wybrać, jest z 4 typy, ale na razie daleko do tego wyborumrcoffee pisze:Środeczek 1 klasa Co do swapu to lepiej wybrać jakiegoś VR6 albo 1.8T
być może było pisane, nie jestem w stanie spamiętać wszystkich postów dzięki wielkie za pozytywną opinię, a kaczuchy wspominamy po dziś dzień ojej, to było coś...danielson10 pisze:chyba to już kiedyś pisałem że golfik jedyny w swoim rodzaju,
fajny daliście pokaz na Nysie w ch*j pozytywnie!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
lepiej późno niż później ale i tak rychło w czas hah jak na pierwszy raz wystarczy, ludziom trzeba dozować emocje... jutro nowy trends, może i tam jakieś ochłapy się trafią...
jbs-78 pisze:Oj Bartek dopiero teraz załapłeś.
danielson10, Ja tam o tej pory mam bóle w kolanach.Ale było fajosko
POOREK, Fajne zdjęcie z mkI
No i się jeden trafił, żeby nie było zamieszczam fotkę od razu gratuluje wystąpienia w TrendsPOOREK pisze:ludziom trzeba dozować emocje... jutro nowy trends, może i tam jakieś ochłapy się trafią.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości