Witam
ostatnio robiłem pompe paliwa i uszczelke pod głowica w swoim 1Z 1.9 TDI. Po odebraniu auta od mechanika wygladala na to ze wszystko jest ok ale po kilku jazdach zauwazylem ze silnich lekko sie nieregularnie trzesie na wolnych obrotach.Nawet minimalnie sie wtedy obrotomiez rusza. Wydaje mi sie ze zaraz po odpaleniu troche mniej albo wcale ale musze to jeszcze obczaic. Generalnie dobrze sie wkreca itd. Mam trosze krzywe koło jedno koło pasowe ale wczensiej tez juz bylo i sie nic takiego nie działo... Czy mozliwe ze mechanik za luzno pasek rozrzadku skrecil?? moze dlatego jak jest troche temperatura to jeszcze sie rozciaga i bardziej telepie?? co to ? help
telepie na wolnych obrotach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- czlooowiek
- Nowicjusz
- Kontakt:
kolego wystarczy poszukać ....
Jak u Ciebie z dawkami ? autko było do kompa podpięte by posprawdzać parametry po naprawie pompy ...
Jak na moje oko ... nastawnik ...
Jak u Ciebie z dawkami ? autko było do kompa podpięte by posprawdzać parametry po naprawie pompy ...
Jak na moje oko ... nastawnik ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- czlooowiek
- Nowicjusz
- Kontakt:
pompa na starych ustawieniach za duza dawke podawala do uszczelnionego silnika, po regulacji przez pompiarza jest git.