na końcu będą dwie końcówki 2.5" tak jak w oryginalne jest.ferdek_lublin pisze:3 cale po calosci?
MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
MK IV R32 by Daniel1d
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
to będzie jaki kolwiek tłumik czy wszystko przelot
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK IV R32 by Daniel1d
Daniel pojawisz się na następny zlocie eRek? Masz jeszcze ponad miesiąc
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
- Łuki15
- Nowicjusz
MK IV R32 by Daniel1d
Daniel powiedz mi jak sprawy się mają z miejscem na turbo? W 2.8 nie było go zbyt wiele i turbo było bardzo blisko grodzi. W tym jest podobnie czy może jest bardziej optymalnie?
MK IV R32 by Daniel1d
Jest podobnie, ale dokładnie tego nie porównywałem na zdjęciu z poprzedniej strony wydaje się jak by było trochę więcej miejsca.
www.proturbo.com.pl
- Łuki15
- Nowicjusz
MK IV R32 by Daniel1d
Mi też się wydaje że jednak jest troszkę więcej miejsca. Ale to bardzo dobrze Myślę że temperaturka w tym kotle będzie odrobinę mniejsza niż u poprzednika.
MK IV R32 by Daniel1d
nie mówcie że nagle w r32 się komora silnika powiększyła lub silnik zmalał golf to golf a 3,2 i 2,8 na zewnątrz to za dużo różnic nie mają myśle że to efekt wizualny przyjdzie reszta gratów do turbiny to sie ciasno zrobi
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
MK IV R32 by Daniel1d
A kolega co się nie chwali? kiedy planowane złożenie wszystkiego do kupy? jak poszło z haldexem?
MK IV R32 by Daniel1d
Myślałem że śledzisz tematkarpi78 pisze:A kolega co się nie chwali?
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w przyszłym tygodniu.karpi78 pisze: kiedy planowane złożenie wszystkiego do kupy?
haldex zostaje na koniec.karpi78 pisze: jak poszło z haldexem?
www.proturbo.com.pl
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
MK IV R32 by Daniel1d
A co ci dokładnie potrzeba, mam esitronica i tam może coś bym wygrzebał? Tylko nie wiem czy dam radę, w sumie mechanik ze mnie żaden, ale może coś się przysłużę
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
MK IV R32 by Daniel1d
niezastanawiałes się nad czymś takim?http://allegro.pl/koc-na-turbo-termoizo ... 09672.html
MK IV R32 by Daniel1d
nie. edit. ale chyba to kupię na pewno nie zaszkodzi w niczym.
www.proturbo.com.pl