Jakoś nie wyglądają na usaKamilloo pisze:Dziś wleciały materiałowe boczki z wersji USA,boczki także zasłaniają lampy
[MKIII]Black USA by Kamill, VT, HCC,BBS RS-Foto
Moderator: G0 Karcio
- Dj Darecki
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
[MKIII]Black by Kamill,nowe graty US ;]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=252216][size=142][b][u]>>>VR6 US Mexicanos<<<[/size][/b][/u][/url]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=122620][size=142][b][u]>>>Black 1.9TD<<<[/size][/b][/u][/url]
[img]http://img4.imageshack.us/img4/148/podpis1.jpg[/img]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=122620][size=142][b][u]>>>Black 1.9TD<<<[/size][/b][/u][/url]
[img]http://img4.imageshack.us/img4/148/podpis1.jpg[/img]
Przyjrzysz się dobrze to zauważysz że one zachodzą aż za uszczelkę klapy,zakrywają wszystko,w europie nie zachodzą tak daleko i potrzeba belkę zakładać plastikową Do tego porównywałem z kolegi boczkami to są wykonane z innego materiału Bardziej misiowate
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
Wejdź i oceń....
No Golf jest piękny, ale jak dojdzie do tego US to już będzie kozak na fullu Podoba mi się
Moje Mk4 VR5 .:R23 & 25TH Mix:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: [MKIII]Black by Kamill,nowe graty US ;]
No zobaczymy co z tego wyjdzieMichu999 pisze:No Golf jest piękny, ale jak dojdzie do tego US to już będzie kozak na fullu Podoba mi się
Z nowości to wracając ostatnio nocą jakiś odważny jechał środkiem i urwał mi lusterko ałaa
Blenda od klapy została oddania do zaspawania otworu na zamek, powoli trzeba ruszać z tematem :-D
Przez Zime wyleci ten jakże okazały komin,kierunki ledowe ,wpadnie węższa belka tylna, zastanawiam się nad frontem, VF mi się widzi ale co US to vento front, To jedyna kwestia którą trzeba przemyśleć,reszta już jest ustalona,lakiernik wybrany Czekam na zimę ;d
Koła także będą musiały być rozkręcone bo powietrze coś ich nie lubi , a także pomaluje się je od nowa
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- pankarol
- Kontakt:
Niezle dzialasz Kamilloo.
Bardzo ladnie, tak trzymaj.
Boczki bardzo podobne do moich, ale jak mowisz, ze porownywales i material jest inny...
Nasz EU tez zachodza pod sama uszczelke, btw.
Co do frontu.
Masz racje co do gestosci VF na drogach.
Dlatego ja pewnie zrobilbym USa z frontem GTI.
Klasycznie, w klimacie golfa ale na US stajlu.
Wogole to akcja z gratami US/EU po obu stronach oceanu jest niekiepska.
Yankesi czuja klimat europejski, a ich setupy sa u nas bardzo porzadane.
Maly paradoks.
Przypomina mi brytyjskie powiedzenie,
'The grass is always greener on the other side of the fence'.
Oczywiscie w pelni popieram droge modzenia kolegi.
Pzdr.
Bardzo ladnie, tak trzymaj.
Boczki bardzo podobne do moich, ale jak mowisz, ze porownywales i material jest inny...
Co do frontu.
Masz racje co do gestosci VF na drogach.
Dlatego ja pewnie zrobilbym USa z frontem GTI.
Klasycznie, w klimacie golfa ale na US stajlu.
Wogole to akcja z gratami US/EU po obu stronach oceanu jest niekiepska.
Yankesi czuja klimat europejski, a ich setupy sa u nas bardzo porzadane.
Maly paradoks.
Przypomina mi brytyjskie powiedzenie,
'The grass is always greener on the other side of the fence'.
Oczywiscie w pelni popieram droge modzenia kolegi.
Pzdr.
Moja dwudziestka:
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
pankarol dzięki za odwiedziny
Co do frontu mam takie same myśli,tylko w lampe włożyłbym soczewkę, lecz chciałbym także zobaczyć jak to będzie na projektorach,trzeba przygotować 2 komplety lamp Czasu mam dużo,można myśleć i myśleć Próbowałem wymyśleć coś nowego ale w mkIII wszystko już
Co do frontu mam takie same myśli,tylko w lampe włożyłbym soczewkę, lecz chciałbym także zobaczyć jak to będzie na projektorach,trzeba przygotować 2 komplety lamp Czasu mam dużo,można myśleć i myśleć Próbowałem wymyśleć coś nowego ale w mkIII wszystko już
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- pankarol
- Kontakt:
Nie koniecznie.Kamilloo pisze:Czasu mam dużo,można myśleć i myśleć Próbowałem wymyśleć coś nowego ale w mkIII wszystko już
(pw)
Moja dwudziestka:
pankarol
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Golfik zajedwabisty ma chyba wszystko co mu trzeba, chociaż dla właściciela zawsze się znajdzie coś co można jeszcze po modzić
moje GTI Edition... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=409688" onclick="window.open(this.href);return false;
Jednak żyjesz,nie widać się,nie słychać? Widzę że masz zamiar malować BBSy.Ostatni udało mi się kupić w dobrej cenie RM012 od kolesia z naszych okolic Właśnie je rozkręciłem i zastanawiam się nad malowaniem proszkowym bębnów.
przemo87 pisze:Golfik zajedwabisty ma chyba wszystko co mu trzeba, chociaż dla właściciela zawsze się znajdzie coś co można jeszcze po modzić
Dokładnie,jest dużo niedoskonałości a nawet bardzo dużo na zewnątrz,lecz to chcę właśnie wszystko przez zimę ogarnąć , nie wspomnę że wnętrze to czysta seria na welurach
Żyje żyje ;)OoO ciekawy zakup,muszę podjechać i obczaić nowe tjunymamix4 pisze:Jednak żyjesz,nie widać się,nie słychać? Widzę że masz zamiar malować BBSy.Ostatni udało mi się kupić w dobrej cenie RM012 od kolesia z naszych okolic Właśnie je rozkręciłem i zastanawiam się nad malowaniem proszkowym bębnów.
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
a właśnie że nie zachodzą tylko kończą się równo z bokiem, żeby można je było później pod ten plastikowy rant wcisnąćpankarol pisze:Boczki bardzo podobne do moich, ale jak mowisz, ze porownywales i material jest inny...
w ogóle to wyglądają jakoś na bardziej welurowe
Jeśli jeszcze o tą kwestie chodzi to dokładnie tak jak mówisz są wykonane z innego materiału,porównywałem z boczkami kumpla, właśnie one welurowekris823 pisze:a właśnie że nie zachodzą tylko kończą się równo z bokiem, żeby można je było później pod ten plastikowy rant wcisnąćpankarol pisze:Boczki bardzo podobne do moich, ale jak mowisz, ze porownywales i material jest inny...
w ogóle to wyglądają jakoś na bardziej welurowe
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- pankarol
- Kontakt:
Niedawno uzbrajalem cale wnetrze i moje boczki dochodza do samej uszczelki bagaznika i pod nia wchodza, razem z plastikowym rantem prou zaladunkowego.kris823 pisze:a właśnie że nie zachodzą tylko kończą się równo z bokiem, żeby można je było później pod ten plastikowy rant wcisnąć
Tak czy siak, jezeli inny jest material to musza byc boczki inne.
Moja dwudziestka: