![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
Moderator: G0 Karcio
dokładnie, 280mm z g60bula222 pisze:zaciski ? 280?
o wspólnych fotkach myślałem kiedyś, na majovwce jakoś nie było czasu, a później się już nie widzieliśmyHors pisze:Witam
POOREK gratuluje fajnej fury i jak kiedys bedziesz u mnie w stolicy (WKZ), to moze jakas sesje razem zrobimy...![]()
Tak trzymaj..
zryłeś mi głowęMaciuśLDZ pisze:Płacąc w epiku za gazetę - od razu otwierając Twój artykuł (nie wiedząc, że tam jest) przy ładnej Pani za kasą, i wymawiając słowa "o ku*wa w końcu" jej mina na prawdę bezcenna![]()
I na prawdę jak Buli Golf podoba mi się najbardziej w klasyfikacji Jahre, tak Twój w całej reszcie pomijając tą limitowaną wersję![]()
Gratuluje!
dzięki GrzesiuHors pisze:Haha...![]()
Ja z checia kolo Pomaranczy stane i gwarantuje, ze nie ma sie czeg wstydzic... liczy sie styl,a tego mu nie brakuje! Wg. mnie jeden z bardziej stylowych Golferow na polskiej scenie VW![]()
Proponuje na poczatku sezonu sie styknac i poptrykac kilka fotek w jakims fajnym klimacie...
czyli co? na zime zamiast deski sanki ?POOREK pisze:stwierdzam również... dobrze że idzie zima bo strasznie opatrzył mi się ostatnio mój golf...
tak, ale tylko na 3 minA r t u r pisze:zablokowałeś wejście na plażę tym gooolfem
była opcja na leżącą żywą choinkę z oświetleniem pod 12vGeGi pisze:czyli co? na zime zamiast deski sanki ?POOREK pisze:stwierdzam również... dobrze że idzie zima bo strasznie opatrzył mi się ostatnio mój golf...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość