Jak już będzie jeździć to wtedy się zapiszę mam nadzieje że będzie to już niedługozlos pisze:21.10.2011 - koniec strojenia
22.10.2011 - początek upalania
wpisuj się na listę R Treffen, tym razem nie popuszczę
MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
Re: MK IV R32 by Daniel1d
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
żeby tylko kolektor ssący wytrzymał z tego co pamiętam u ciebie przy 0,8b juz nieźle puchł
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK IV R32 by Daniel1d
Puchł, różne osoby mówiły że przy 0,8 pęknie potem że przy 1b a ja miałem na nim 1,3b i nie pękł.
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
no tak tylko że materiał tez pod wpływem naprężeń ulega ciągłemu osłabieniu może rok jeździć aż wkońcu pęknie choć życze żeby nie
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
- ferdek_lublin
- Mały gagatek
Absolutnie nic, tylko sie poprostu zdziwilem ze z elektronicznej na linke, a nie na odwrotdaniel1d pisze:No tak a co w tym dziwnego ?ferdek_lublin pisze:To przepustnica bedzie na linke??
Trzymam kciuki za szybkie upalanie
MK IV R32 by Daniel1d
Przejście na linkę jest spowodowane tym że komputery typu vems i inne nie obsługują elektronicznej przepustnicy.
www.proturbo.com.pl
- ferdek_lublin
- Mały gagatek
i dobrze bo ten co miales poprzednio w 2.8 jest kiepskidaniel1d pisze:dolotowy zostaje oryginalny.
kolektor seryjny lubi pekać na deklu tam gdzie napis R32, wiec mozesz go tam ewentualnie jakos profilaktycznie wzmocnić
mysle ze do 0,8 Bara powinien dać rade
jakby co to tez ma 2 takie, jeden z 2.8 a jeden z 3.2
MK IV R32 by Daniel1d
Jak z 2.8 pasuje to ja mam w sumie cztery :p dwa z 2.8 i dwa z R32.cowboy pisze:jakby co to tez ma 2 takie, jeden z 2.8 a jeden z 3.2
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
teraz już filtr nie będzie zasysał tak dużo gorącego powietrza.
Uploaded with ImageShack.us
www.proturbo.com.pl
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
MK IV R32 by Daniel1d
daniel1d, to tak na zime do spokjnej jazdy podwoisz stado ?
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.