[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
zaciski ? 280? gratuluje artykułu w trends oj też bym chciał chociaż na pół strony...
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- Kanclerz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ciekawe od kogo masz zaciski...hihihihih zawiaj do mnie januszku....może coś jeszcze ci zalatwię tylko muszisz mi całą litanię napisać to Januszek Kanclerz pojedzie na wygrzebywanie graciarni...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=368812
Gratuluję artykułu,jutro (bo dziś nie miałem czasu) jadę po pamiątkowy egzemplarz.
- red arrow
- Ma gadane
- Kontakt:
gratulacje:D,
u mnie w mieście były tylko 2 egzemplarze VWTrends
u mnie w mieście były tylko 2 egzemplarze VWTrends
((....)====O====(....))
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 7#p4564037" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 7#p4564037" onclick="window.open(this.href);return false;
- Damiano01459
- ...
- Kontakt:
Gratki również ode mnie, ale nie będzie mi chyba dane kupić gazetki . Mimo wszystko na pewno fajne uczucie zobaczyć swoją furkę i poświęcenie w Trendsie .
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=386223
http://olx.pl/oferta/borbet-15-4x100-CID5-ID7Fgqf.html
http://olx.pl/oferta/borbet-15-4x100-CID5-ID7Fgqf.html
u mnie już leży VWtrends wczoraj przed północą kupiłem
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
Witam
POOREK gratuluje fajnej fury i jak kiedys bedziesz u mnie w stolicy (WKZ), to moze jakas sesje razem zrobimy...
Tak trzymaj..
POOREK gratuluje fajnej fury i jak kiedys bedziesz u mnie w stolicy (WKZ), to moze jakas sesje razem zrobimy...
Tak trzymaj..
Nie pytaj co Caddy 1.8 T 249 HP może zrobić dla Ciebie,ale co Ty możesz zrobić dla Caddy, do tego Turbo!!!!! ( 249 HP - 353 Nm)
Płacąc w epiku za gazetę - od razu otwierając Twój artykuł (nie wiedząc, że tam jest) przy ładnej Pani za kasą, i wymawiając słowa "o ku*wa w końcu" jej mina na prawdę bezcenna
I na prawdę jak Buli Golf podoba mi się najbardziej w klasyfikacji Jahre, tak Twój w całej reszcie pomijając tą limitowaną wersję
Gratuluje!
I na prawdę jak Buli Golf podoba mi się najbardziej w klasyfikacji Jahre, tak Twój w całej reszcie pomijając tą limitowaną wersję
Gratuluje!
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
dziękuję wszystkim na pewno jest to miłe uczucie zobaczyć swoją furę w gazecie, jakby nie patrzył jest to pamiątka na papierze mój golf ma tam swoje 3 strony, ale na kilku innych stronach jest również kilka ciekawych 'das Auto' o których czytałem z zaciekawieniem
dokładnie, 280mm z g60 w sumie baaaaardzo przypadkowo do mnie trafiły, ale chwała za to Kanclerz'owi że jakimś cudem namówił mnie na deal tak samo czekam na montaż gratów u Ciebie jak Ty u mniebula222 pisze:zaciski ? 280?
o wspólnych fotkach myślałem kiedyś, na majovwce jakoś nie było czasu, a później się już nie widzieliśmy chociaż za każdym razem jak patrzę na twojego caddylaka to zastanawiam się z czym ja do ludziHors pisze:Witam
Tak trzymaj..
zryłeś mi głowę tego jeszcze nie jej mina rzeczywiście musiała być bezcenna zapraszam kiedyś na oględzinyMaciuśLDZ pisze:Płacąc w epiku za gazetę - od razu otwierając Twój artykuł (nie wiedząc, że tam jest) przy ładnej Pani za kasą, i wymawiając słowa "o ku*wa w końcu" jej mina na prawdę bezcenna
Gratuluje!
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Haha...
Ja z checia kolo Pomaranczy stane i gwarantuje, ze nie ma sie czeg wstydzic... liczy sie styl,a tego mu nie brakuje! Wg. mnie jeden z bardziej stylowych Golferow na polskiej scenie VW
Proponuje na poczatku sezonu sie styknac i poptrykac kilka fotek w jakims fajnym klimacie...
Ja z checia kolo Pomaranczy stane i gwarantuje, ze nie ma sie czeg wstydzic... liczy sie styl,a tego mu nie brakuje! Wg. mnie jeden z bardziej stylowych Golferow na polskiej scenie VW
Proponuje na poczatku sezonu sie styknac i poptrykac kilka fotek w jakims fajnym klimacie...
Nie pytaj co Caddy 1.8 T 249 HP może zrobić dla Ciebie,ale co Ty możesz zrobić dla Caddy, do tego Turbo!!!!! ( 249 HP - 353 Nm)
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dzięki Grzesiu będziemy coś myśleć w takim układzie...Hors pisze:Haha...
i coś dla odświeżenia tematu
stwierdzam również... dobrze że idzie zima bo strasznie opatrzył mi się ostatnio mój golf...
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
zablokowałeś wejście na plażę tym gooolfem ,
no w końcu zobaczyłem że jednak deska jest używana, a nie tylko wożona.
Ps. ostatnie zdjęcie mi się podoba
no w końcu zobaczyłem że jednak deska jest używana, a nie tylko wożona.
Ps. ostatnie zdjęcie mi się podoba
czyli co? na zime zamiast deski sanki ?POOREK pisze:stwierdzam również... dobrze że idzie zima bo strasznie opatrzył mi się ostatnio mój golf...
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
tak, ale tylko na 3 min przejście było, wybraliśmy taką porę żeby ludzi dużo nie było, kto wie kiedy byłaby taka następna okazja... bardzo mało zejść na plażę bez żadnych krawężników, schodków czy słupków blokującychA r t u r pisze:zablokowałeś wejście na plażę tym gooolfem
była opcja na leżącą żywą choinkę z oświetleniem pod 12v ale zostanę przy opcji zimowania w garażuGeGi pisze:czyli co? na zime zamiast deski sanki ?POOREK pisze:stwierdzam również... dobrze że idzie zima bo strasznie opatrzył mi się ostatnio mój golf...
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl