Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- conrado100
- Użytkownik
- Kontakt:
witam chciałbym sprawdzić nr win WVWZZZ1KZ7WI82407 WV golf 1.9 dziękuje i pozdrawiam...
Witam proszę o rozkodowanie nr. VIN WVWZZZ1K7W072949 Pozdrawiam i wielkie dzięki
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=424742
Witam prosze o sprawdzenie NR vin 9BWDE61J634005705
prosze o jak najszybsza odpowiedz jesli jest to mozliwe dziekuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam.
prosze o jak najszybsza odpowiedz jesli jest to mozliwe dziekuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam.
Cześć Wszystkim.
To mój pierwszy post na tym forum i od razu z prośbą. Chcę kupić żonie vw polo i chciałbym coś o nim wiedzieć.
VIN: WVWZZZ6NZTW069607
Bardzo proszę o odpowiedź.
Z góry dzięki
Pozdrawiam
To mój pierwszy post na tym forum i od razu z prośbą. Chcę kupić żonie vw polo i chciałbym coś o nim wiedzieć.
VIN: WVWZZZ6NZTW069607
Bardzo proszę o odpowiedź.
Z góry dzięki
Pozdrawiam
-
- Użytkownik
- Kontakt:
VWitam proszę o sprawdzenie VIN-u: WVWZZZ1HZVW326359 Z góry dziękuję
Piwo to moje paliwo
Witam prosze o sprawdzenie NR vin 9BWDE61J634005705 z gory dziekuje.pozdr
-
- Nowicjusz
Prosiłbym o sprawdzenie numeru niv Wvwzzz1jzxw716347.
Jeżeli ktoś mam możliwość sprawdzenia całej histori niech się odezwie na gg 6823895, z chęcią odwdzięcze się $ za taka usługe.
Jeżeli ktoś mam możliwość sprawdzenia całej histori niech się odezwie na gg 6823895, z chęcią odwdzięcze się $ za taka usługe.
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Witam, proszę o sprawdzenie: WVWZZZ1KZ9W114440 z góry dziękuje.
Witam chciałem uprzejmie zapytać czy któryś z kolegów ma możliwość sprawdzenia histori serwisowania mojego golfa 4? niedawno temu kupiłem i chcialem sprawdzić po vin i miec z tego wydruk oczywiście odpłatnie kiedys zajmował sie tym kolega VIN-VIN lecz teraz chyba juz sie tym nie zajmuje moze ktos inny ma możliwośc? prosze o pomoc dziekuje
Serdeczna prośba o sprawdzenie numeru vin. - WVWZZZ1JZWW184841
Proszę o info na PW
Proszę o info na PW
Ostatnio zmieniony ndz paź 09, 2011 19:03 przez mateusz-9, łącznie zmieniany 2 razy.
Całe te numery nie były potrzebne, gdy książka serwisowa była w postaci elektronicznej.
Wszystkie przeglądy i naprawy byłyby dopisywane i każdy następny właściciel miałby do nich dostęp.
Wszystkie przeglądy i naprawy byłyby dopisywane i każdy następny właściciel miałby do nich dostęp.
Golf to nie Auto, to IKONA...!!!
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
dziękuję za załatwienie tematu, szybkość 1 klasa.comoaligato1 pisze:Panowie dziś do 15;45 promocja, serdecznie zapraszam,oczko niżej info na dziś
Pozdr