Mam leżeć od dawien dawna kompletny środek i mnie kusi bardzo taka przeróbka, ale nie wiem z jaką ilością kłopotów się to wiąże

Czekam na jakieś odpowiedzi

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
no nie do końca to samo bo z b5 do mk4 p&p nie pasująPawel2019K2 pisze:Ja mam u siebie w golfie 3 fotele i kanapę z mk 4 a to to samo co b5
Prowadnice w pasacie są sporo szersze.Majkde pisze:kanapa jest trochę szersza i mogą się fotele prowadnicami różnić.
No nie dokoncaduzy_przemo pisze:Prowadnice w pasacie są sporo szersze.Majkde pisze:kanapa jest trochę szersza i mogą się fotele prowadnicami różnić.
Pawel2019K2 pisze:No nie dokoncaduzy_przemo pisze:Prowadnice w pasacie są sporo szersze.Majkde pisze:kanapa jest trochę szersza i mogą się fotele prowadnicami różnić.się z tym zgodzę bo z czystej ciekawosci zmierzyłem dzisiaj prowadnice Passata b5 Golfa mk 4 i Golfa mk3 i co się okazało.Rozstaw prowadnic w b5 i w mk3 wynosi 52,5 cm a w mk4 jest to 50 cm
ale jesli chodzi o szerokości prowadnicy czyli tam gdzie wchodzi rolka to w mk 3 jest ona najmniejsza no i dlatego jak ja wkładałem fotele z mk 4 to musialem ja dosyć mocno spiłować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 60 gości