idziemy do przodu a nie z mkIV HB do mkIV VARIANT

Moderator: G0 Karcio
Hehepelton pisze:-za ile sprzedasz dekoryktóre tak naprawdę są oklejone STICKERBOMBSEM wycinanym z płachty 1 m x 1 m
-prośby o papier wraz z gwarancją na mody
-za ile sprzedasz gwint bo potrzebuję
pelton pisze: Jedna osoba przyjechała. Chciała się bardzo przejechać... Pan wsiadł, odpalił i ruszył, zaczął gnieść auto niedogrzane, dostał OPR. Jak już się rozgrzało mówię do klienta, że ma już dogrzane i może przycisnąć i tak uczynił kręcąc auto do 2500 obrotów i zmieniając bieg na wyższy, skwitował, że auto nie ma na pewno tyle mocy i coś jest z nim nie tak... Rozłożyłem ręce, załamałem się brakiem jakiejkolwiek wiedzy na temat tego jak jeździ auto z BIG T ale jako właściciel auta zaproponowałem mu, ze zamienimy się miejscami i go przewiozę. ESP off i przegoniłem auto do piątego biegu kręcąc pod 4000 obrotów co równało się z uzyskaniem w miarę wysokiej prędkości. Wyhamowałem tocząc się z powrotem na parking i w trakcie spokojnej drogi powrotnej usłyszałem od Pana "nie dbasz o auto, tak piłować samochód to tragedia, silnik pewnie jest już zajechany". SZOK autentycznie szok, gość chyba chciał się przejechać a nie był poważnie zainteresowany samochodem... Świadomość w wiedza typowego Kowalskiego jest w tragicznym stanie![]()
Do mnie jeszcze teraz(2 miechy po sprzedaży) ludzie piszą:pelton pisze:-za ile sprzedasz dekoryktóre tak naprawdę są oklejone STICKERBOMBSEM wycinanym z płachty 1 m x 1 m
-prośby o papier wraz z gwarancją na mody
-za ile sprzedasz gwint bo potrzebuję
powinno popłacićlolo_golf pisze:Także trzeba być zajebiście cierpliwym!!!
okej, dziękiluki07 pisze:trzymam kciuki, daj znac jak sie sprzeda
zapomniałem dodać, że też to już słyszałem od jednego "kupującego"Ponior pisze:kupa ludzi mówiła, że oni golfa 4 to moga za 13k kupić a nie za tyle kasy i też w dieslu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości