Schemat instalacji elektrycznej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam serdecznie, niedawno nabyłem Golfa II '90 1.6D do dojazdów do pracy...przyszedł czas by doprowadzić go do porządku (pali mi się kontrolka od grzania świec cały czas a po zapłonie gaśnie... zauważyłem czujnik w bloku do którego nic nie jest podłączone i pewnie to "to") ale niestety bez schematów nie da rady dojść z bałaganem pozostawionym w tym aucie od godziny szukałem schematów elektryki ...z książki "sam naprawiam" dostępnej w pdf nie za wiele się dowiedziałem (praktycznie tylko alternator,rozrusznik itp lecz brak elementów typu schemat elektryki czujników , świateł itp) bardzo bym prosił o podesłanie takowego schematu lub podanie linka bo na forum niestety nie zmalałem w szukajce tego co chciałem
-
- Mały gagatek
http://chomikuj.pl/pabloomi/VW+GOLF+II/ ... 930468.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
hmm a miałby ktoś z was schematy w języku angielskim lub ojczystym ?
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Spojrzałem na ten materiał - pięknie opracowany i dokładny; szkoda, że Kolega "не понимает"...
Daj więc maila na PW, będzie PL
Daj więc maila na PW, będzie PL