Dzisiaj około godziny 16 skradziono mi z dachu Golfa zaparkowanego przy ulicy Chrobrego antenę od CB radia.
Niby to tania, low-endowa podróbka, ale szkoda, zwłaszcza, że był to prezent.
Ucięty został kabel, zaraz przy podstawie.
Antena wygląda tak:
Dokładne miejscie, kradzieży:
http://maps.google.pl/maps?q=53.130239, ... 0&t=m&z=19" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie jest to wielka strata, ale gdyby posiadał jakieś informacje, to proszę o kontakt, a delikwentowi osobiście "zęby z dupy powyrywam"
Szerokości!
Skradziona antena od CB - Białystok
Moderator: VIP
Że też ktoś się połasił na antenę za 60zł. Przykre. Sam też ma taką antenkę i nawet na noc nie zdejmuję - teraz zacznę chować
he, mi jakiś imbecyl zaiwanił antenkę za 27pln i jeszcze kroił kabel nożem na dachu brak słów na tych przygłupawych gangsterów. pozdro.
- SPORTGOLFIK
- Ma gadane
mi ukradli antenkę magnum ze stałego uchwytu miała ona 185cm w biały dzień też z golfika ,naszczęście nie musiał kabla na moim deachu ciąć
Pekolowi na zlocie Lupo zawineli z Golfa pod samym sanktuarium w Licheniu, ucinajac kabel, takze wszedzie trzeba uwazac Ja swego czasu nie chowalem, ale z 2 miesiace temu zastalem antene Sirio 100 polozona na dachu, wiec sugeruje ze ktos chcial ja wyrwac z kablem, a nie mial noza, wiec mu nie poszlo i od tego czasu kitram wszedzie
Sprzedam kierownicę czteroramienną MK4 z poduszką - 100zl z gratisową wysyłką