POOREK
Aras14
Michu999
Chcecie foty bardzo Proszę i myślę, że to ostatnio sesja w tym sezonie i teraz golfik zapadnie w sen zimowy

Myślę, że fotki wyszły nie najgorzej.
Pozdrawiam Baran.
Moderator: G0 Karcio
Niestety nie bo miałem kiedyś na myśli wsadzić jeszcze po głośniku jednym w boczek wiec bym musiał ją pociąć a takiej szkoda.Adrian1989 pisze:nie chcesz moze kieszeni materialowych z kopertowkami?;]
To też wysokoprocentowy Trunek więc OczywiścieMichu999 pisze:Na Whiskaczu ABF też pojedzie?
Dzięki wielkiekojot 49 pisze:I na fotach i w realu się świetnie prezentuje
To odebrałem jakbyś mi zamknął temat, Ale to nie koniec!!!POOREK pisze:więc skrobnę coś jako ostatni,
Biaggi-ck Jak dobrze widziałem wlepy to na MajoVWce się spotkaliśmy i Nie wiem czy dobrze widziałem, że w nysie byłeś, więc mieliśmy okazję.Biaggi-ck pisze:Muszę oblukać kiedyś na żywo,dotknąć alcantary itd,hehe
Z przodu Bije tak z 3-3,2bary , tył około 2,5bara.Wesley pisze:jakie ciśnienie dałeś w oponach?
UPS trochę to przeciągnąłem o tydzień.Baran. pisze:A jutro wrzucę jeszcze jedna i mi doradzicie w jednej sprawie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości