truckman pisze:3) Do tego nie mam czasu ogarnąć podgrzewania foteli( zrobienie i podłączenie wiązki)
ja dziś ogarnąłem w końcu po miesiącu nie ma co czekać bo już coraz chłodniej będzie, a na skórze czuć różnicę jak się siada
Moderator: G0 Karcio
truckman pisze:3) Do tego nie mam czasu ogarnąć podgrzewania foteli( zrobienie i podłączenie wiązki)
Wtyczki od strony włączników w passacie są takie same jak u nas.showtime pisze:Wtyczki od grzania po stronie foteli są takie same w Octavii, Leonie, Toledo, Passacie czy A3
Co do wtyczek po stronie przełączników to nie mam niestety pojęcia bo mialem do czynienia tylko z wlacznikami od MK4...
to mi kiedyś podrzuć przy okazji kiedy auto odstawisz na chwilę dłużej to zobaczę co się da zrobić. Kilka sztuk VAGowskich wkładów już naprawiłem...truckman pisze:przestała mi grzać lewa mata od lusterka
no chyba nie ze zwrotnicy jak to możliwe?truckman pisze:amor wypadł z gniazda czy czegoś tam na dole
a moze i? Powiem ci ze nie pamietam, podobno przy dziurze można takie coś odwalić Ogólnie nie siedział tam gdzie powinien na doleno chyba nie ze zwrotnicy jak to możliwe?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości