[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
[mk IV] SMOŁA by PELE - SPRZEDAM
na tym kole z 2 foto wyglada zajebiscie...a maska jest w macie taak?? nie widac tego na zdjeciu...moze jeszcze pokombinuj z jakims znaczkiem TDI w grilu...czerwonym oczywiscie. Znając Ciebie wyjdzie to dobrze
Matek! pisze:a maska jest w macie taak??
KoMaR245 pisze:czarny mat ?
BTW pękła stówka
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a ja powiem co innego według mnie ta felga nie, kiedyś robiła szał, teraz już chyba za dużo tego widziałem i od tego projektu wymagam czegoś bardziej wyjątkowego
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
W sumie masz racje. Kolor jak najbardziej trafiony, ale na każdym zlocie takie felgi już byłyKoVal pisze:według mnie ta felga nie, kiedyś robiła szał, teraz już chyba za dużo tego widziałem i od tego projektu wymagam czegoś bardziej wyjątkowego
Co do maski jakoś mi się nie widzi ten mod
To teraz trzeba nabić drugie tylepelton pisze:BTW pękła stówka
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KoVal, o to to
Mnie też to nie podchodzi ale to Pelton dokona ostatecznego wyboru
Moze ankiete załącz ?
Mnie też to nie podchodzi ale to Pelton dokona ostatecznego wyboru
Moze ankiete załącz ?
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Liczę się z Waszym zdaniem ale ankieta jest niepotrzebna. Zrobię to co będzie najbliższe mojemu sercu
Mi się podoba, to że koło jest na zlotach często obecne jakoś mi nie przeszkadza, to jest dla mnie i mi ma się podobać a to, że jest popularne.... BBS'ów RS'ów też jest cała masa a nieźle rwie nadal koper z dupy
Mi się podoba, to że koło jest na zlotach często obecne jakoś mi nie przeszkadza, to jest dla mnie i mi ma się podobać a to, że jest popularne.... BBS'ów RS'ów też jest cała masa a nieźle rwie nadal koper z dupy
Czyli co, nie sprzedawać auta i kontynuować zabawę?BLIND pisze: To teraz trzeba nabić drugie tyle
Ostatnio zmieniony czw paź 20, 2011 11:35 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: [mk IV] SMOŁA by PELE - SPRZEDAM
Logicznepelton pisze:Czyli co, nie sprzedawać auta i kontynuować zabawę?
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Coraz bardziej mi się odechciewa sprzedaży czarnego, to jakiś obłęd, nikomu nie życzę stąd te rozkminki w temacieshowtime pisze: pelton napisał(a):Czyli co, nie sprzedawać auta i kontynuować zabawę?
Logiczne
- luki07
- _
- Kontakt:
heh, jeszcze sie pyta czy sprzedawac, pewnie ze NIE, jak znajdzie sie kupiec i polozy dobre pesos to czemu nie ale na pewno nie na sile i wbrew sobie, a btw ja mk3 3D tez troche czasu sie tarabanilem z malym i dawalismy rade
a co do kola, wiadomo, kazdy chcialby by bylo niepowtarzalne i malo spotykane, ale generalnie kolo ma sie Tobie podobac i to czy jest jego jedna sztuka w PL czy 500 to malo wazne, wazne by dobrze pasowalo do koncepcji auta
to jak kolo ma byc red red red to teraz te sickery ze srodka wywal i wsio dekory daj w red red red do czarnego srodka bedzie to wygladac rewelka
a co do kola, wiadomo, kazdy chcialby by bylo niepowtarzalne i malo spotykane, ale generalnie kolo ma sie Tobie podobac i to czy jest jego jedna sztuka w PL czy 500 to malo wazne, wazne by dobrze pasowalo do koncepcji auta
to jak kolo ma byc red red red to teraz te sickery ze srodka wywal i wsio dekory daj w red red red do czarnego srodka bedzie to wygladac rewelka
luki07, dekory będą czarne piano black, oczywiście stickery wylecą, to samo tyczy się komory silnika, korki wrócą do serii z olejowym R8, plastiki pasa przedniego na czerwono, obudowa aku i pokrywa silnika, obudowa filtra powietrza czarny piano black ja już to przemyślałem ale nie rozpisuje sie na temat tych detali może pasy będą czerwone
Ostatnio zmieniony czw paź 20, 2011 12:15 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Tak jak Luki pisze tylko jeśli dostaniesz dobre siano to można sprzedać, żeby później nie żałowaćpelton pisze:Czyli co, nie sprzedawać auta i kontynuować zabawę?
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ciśnienia i pośpiechu nie mam i nie lubię, nikomu nie będę robił frajerskich prezentów. Już jeden dzwonił co już jechał z 21 000 zł i "biorę od ręki". Tak się nie bawię Zgadzam się z Wami w 100 %BLIND pisze:Tak jak Luki pisze tylko jeśli dostaniesz dobre siano to można sprzedać, żeby później nie żałować