Ale po co ?pavo71 pisze:A moze tak 19 cali ? albo chociaż inna felga
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: G0 Karcio
Ale po co ?pavo71 pisze:A moze tak 19 cali ? albo chociaż inna felga
Jakbym miał do tego tak podchodzić to nic by z tego nie wyszłopavo71 pisze: konkretne 19 i wszystkim kopara opadnie
Przecież są dwie opcje, albo z felgą z Mercedesa albo z Audi, coś słabo czytaszpavo71 pisze: albo chociaż inna felga
To zablokuj komentowanie swojego auta skoro opinia innych ludzi Cie nie obchodzi. A chodziło mi o ogólne WOW na ulicy. A ja lubie gdy jest satysfakcja z projektu nie tylko z mojej strony ale też innych osób..pelton pisze:Jakbym miał do tego tak podchodzić to nic by z tego nie wyszłopavo71 pisze: konkretne 19 i wszystkim kopara opadnieWJB, liczy się głównie moja własna satysfakcja
![]()
![]()
Nie rozumiesz, komentowanie tego tematu a własna satysfakcja to dwie różne sprawy. Jeden może się zachwycać, jeden może mówić, że słabo i ok, luz, opinia i gust sprawa względna, szanuję ją. Oczywiście są jakieś ramy dobrego smaku które temu wszystkiemu towarzyszą - wiadomo, ale ja tutaj będę dbał najbardziej o to co mi się podoba, o to na czym mi zależy a nie będę się sugerował tym aby wrzucić 19 cali i może komuś na światłach kopara opadnie. Propozycje i sugerowanie są fajne, ale nie będę robił czegoś dla kogoś bo ma mu kopara opaść, 19 cali, fajne kolorki i będzie piko belopavo71 pisze:To zablokuj komentowanie swojego auta skoro opinia innych ludzi Cie nie obchodzi.
Ugryzę się w język... Dalej nie ciągnę dyskusji...pelton pisze:Oczywiście są jakieś ramy dobrego smaku które temu wszystkiemu towarzyszą - wiadomo
Nie no, z takim porównaniem to juz polecialeś po bandziepavo71 pisze:I wlasnie sie nie rozumiemy bo chodziło mi o to zeby się wyrażac ale zeby to robiło jednocześnie robotę nie tylko w twoich oczach tak jak np projekt tego pana : http://www.furious.pl/img5/wiejski-tuning-01.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ... Co do 19 narazie mam plan i projekt idzie w stronę ori r a co za tym idzie oz aristo.
I to o mi chodziło żeby dalej robiło wow .... a tyle kłótni o ten sam cel..DuDa pisze:Ale przecież Peltona czarnuch robi wow dla wielu osób. Po prostu Piotrek idzie w minimalizm i nie chce robić wiejskiego odpustu, albo innych tego typu gadżetów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości