Ale najdziwniejsze jest to, że nie przypominam sobie bym kiedykolwiek był aż tak wkur***** A już na pewno nie z powodu samochodu... Taka miłość bywa okrutna.gluszcz pisze:no minę miałeś już bardzo skwaszoną
Następnym razem i ja się piszę na imprezę
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ale najdziwniejsze jest to, że nie przypominam sobie bym kiedykolwiek był aż tak wkur***** A już na pewno nie z powodu samochodu... Taka miłość bywa okrutna.gluszcz pisze:no minę miałeś już bardzo skwaszoną
Spoko Mati za instrukcję gdzie znajdują się bezpieczniki nie musisz dziękowaćMatthewG pisze:Pozdrowienia dla wszystkich i dzięki gluszcz za niezbędny bezpiecznik
Glenn pisze: Gordini o zwykłego clio rs różni się mocniej niż tylko kolorem, ma bowiem szperę i "cup`owe" zawieszenie, na uwagę zasługuje fakt, że właściciel Gordini pierwszy raz była na torze i miał seryjną gumę.
Luca
10. to siwy_mag, R Mk6 w DSG z 3. furtkami, zrobiona na okolice 320-330 koni. Pierwszy raz był na torze i od razu dawał czadu. Robercik to ostry zawodnik i szczerze mu życzę, żeby mi złupał dupsko na 3 edycji RGruppeJJacek pisze:Czy numer 10, pozycja 3 to seryjna R-ka ?
LucaGlenn pisze:Witam was wszystkich, przede wszystkim dzięki za miłą zabawę
Jeśli pozycja 3 to Biała R, to kolega wspominał coś o 320 km i zmianie oprogramowania skrzyni. Najlepszy czas, 3,29, zrobił jadąc za mną.
Gordini o zwykłego clio rs różni się mocniej niż tylko kolorem, ma bowiem szperę i "cup`owe" zawieszenie, na uwagę zasługuje fakt, że właściciel Gordini pierwszy raz była na torze i miał seryjną gumę.
Co do megane, była to absolutna seria, z całym wnętrzem, klimą, navi itd
Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia mam nadzieję na jakimś torze
Pzdr
Luca
Nie pogłębiaj deprechy u Matiegovrs pisze:Spoko Mati za instrukcję gdzie znajdują się bezpieczniki nie musisz dziękować
WitamGlenn pisze:Witam was wszystkich, przede wszystkim dzięki za miłą zabawę
Jeśli pozycja 3 to Biała R, to kolega wspominał coś o 320 km i zmianie oprogramowania skrzyni. Najlepszy czas, 3,29, zrobił jadąc za mną.
Luca
Michał przecież wiesz, że twoja pomoc była nieoceniona Twoja instrukcja przydała się już drugi raz z rzędu!vrs pisze:Spoko Mati za instrukcję gdzie znajdują się bezpieczniki nie musisz dziękować
Dobrze mówisz Tomku, dobrze mówisz...zlos pisze:Nie pogłębiaj deprechy u Matiego
Nr 19 to MatthewG jeśli dobrze pamiętam po czasach. Nie pasują mi tylko w tabelce czasy kolegi zlosia, bo wydaje mi się, że rozmawialiśmy o wartościach poniżej 2.40.JJacek pisze:
Czy numer 10, pozycja 3 to seryjna R-ka ? Jeśli tak to gratulacje za wynik! Z tego co piszą na forzie 9 to Clio III RS (Gordini, ale to tylko inne kolory ). O 23, 19 i 18 nic nie pisali.
No przecie ma 2.38jakublad pisze:Nie pasują mi tylko w tabelce czasy kolegi zlosia, bo wydaje mi się, że rozmawialiśmy o wartościach poniżej 2.40
W takim razie 22 to zlos, a 1 Golf to kto? Bo dla jasności 25 Golf to ja (seria w DSG, na seryjnych gumach).vrs pisze:Nr 5 to JA , seria, seryjna guma
No przecie ma 2.38jakublad pisze:Nie pasują mi tylko w tabelce czasy kolegi zlosia, bo wydaje mi się, że rozmawialiśmy o wartościach poniżej 2.40
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości