Przeróbka klucza i pilota alarmu na "Scyzoryk"
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
Mam takiego pilota z alarmu SEO Dolphin:
Moje pytanie jak przerobić to na taki scyzoryk:
Potrzebuję wkladki do przeprogramowania???
Proszę o pomoc jestem laikiem w tych sprawach.
Pozdrawiam
Mam takiego pilota z alarmu SEO Dolphin:
Moje pytanie jak przerobić to na taki scyzoryk:
Potrzebuję wkladki do przeprogramowania???
Proszę o pomoc jestem laikiem w tych sprawach.
Pozdrawiam
NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Mnóstwo Gier na Wii i masa filmów.. ZAPRASZAM!
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Zerknij sobie tu: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63744" onclick="window.open(this.href);return false;
Mavrick, Dzięki ten temat znam ale nie mam tam odpowiedzi na moje pytanie.....
Czy od tego pilota co ja mam potrzebuje isc do elektryka(fachowca) zeby przestroił mi tą płytkę(wkładkę)????
Czy jest to w ogóle możliwe??
Pozdr
Czy od tego pilota co ja mam potrzebuje isc do elektryka(fachowca) zeby przestroił mi tą płytkę(wkładkę)????
Czy jest to w ogóle możliwe??
Pozdr
NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Re: Przeróbka klucza i pilota alarmu na "Scyzoryk"
napisz do producenta, czasami produkują wersje pilotów pasujące do ori obudów.
jedyne wyjście to wstawić płytkę z pilota do obudowy scyzoryka.
ale mała szansa że zmieści się a jak nie to dopiłujesz, przerobisz, zasilanie będzie pasowało i przyciski trafią na switche.
jedyne wyjście to wstawić płytkę z pilota do obudowy scyzoryka.
ale mała szansa że zmieści się a jak nie to dopiłujesz, przerobisz, zasilanie będzie pasowało i przyciski trafią na switche.
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
- koczyk
- Użytkownik
- Kontakt:
SEO tego nie robi pozostaje Ci firma AMT tam kupisz plytke i kup alarm Super Fortece plytke przelozysz bez problemu w ori scyzor. No i musisz wymienic centrale.
- Paweł Marek
- V.I.P.
http://www.autoalarmy.krakow.pl/pages/p ... ?id_kat=42" onclick="window.open(this.href);return false;
6-ta pozycja od góry, jak go zakodować do stareio alarmu nie wiem ale myślę że bez problemu i odpada zmiana centralki
6-ta pozycja od góry, jak go zakodować do stareio alarmu nie wiem ale myślę że bez problemu i odpada zmiana centralki
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Paweł Marek, dzięki napisałem do nich i czekam na odpowiedz. Co prawda ten pilot to tzw chinska podróbka ale może uda się zamówić samą wkladkę do ori scyzoryka
z tego co wiem to wkładki z podrób nie bardzą chcą pasować w oryginalne obudowy. Może po małym liftingu da się to zrobić ale oosobiście sie w to nie bawiłem. Kolega wyżej wspomniał o firmie AMT, ale ja osobiście nie widziałem tych alarmów i wkładek. Wiem natomiast, że alarmy Quasar Elektronics mogą mieć piloty w formie wkładek do Ori scyzoryków. Wiem bo mam taki u siebie.