MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman
Dominik2566, taka przejściówka bo szkoda opon było wywalać, bo jeszcze na coś się nadają. A te 17' się pogoni i zrobi wnętrze.
- Dominik2566
- Ma gadane
- Dominik2566
- Ma gadane
MKIV Variant by truckman
Dominik2566, jakbyś czytał temat to byś wiedział, że tamto koło dostałem w rozliczeniu i miało być na zimę.
- Dominik2566
- Ma gadane
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
Jakbys poswiecil pare zl i te 17" wymalowal na czarno to zimowy pakiet idealny zapytaj Frykasa jak sie zdziwil jak przyjechalem do niego na "zimie"
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
MKIV Variant by truckman
Nie mam opon zimowych na 17 cali, a szkoda mi 15`tek wywalać bo spokojnie sezon przelatam.
a na czarno więcej felg nie wymaluję choć nie ukrywam że chciałem, ale nie trzeba być konsekwentnym
Sprzedam koło to będzie trochę kasy na mody.
a na czarno więcej felg nie wymaluję choć nie ukrywam że chciałem, ale nie trzeba być konsekwentnym
Sprzedam koło to będzie trochę kasy na mody.
- BLACK DEVIL
- Użytkownik
MKIV Variant by truckman
jestem bardzo ciekaw czym tu nas zaskoczysz na nowy sezon
GERMAN BY 2012 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=409346" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV Variant by truckman
to puśc je komuś potrzebującemutruckman pisze:szkoda mi 15`tek wywalać bo spokojnie sezon przelatam.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- karned
- Mały gagatek
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
te 17 są za biedne do Twojego auta a przede wszystkim za jasne i za małe
zazdroszczę gleby, ale zastanawiam się jak sobie radzisz na naszych z(BEEEEEP)ch drogach
ciekaw jestem co tam planujesz w garażu
zazdroszczę gleby, ale zastanawiam się jak sobie radzisz na naszych z(BEEEEEP)ch drogach
ciekaw jestem co tam planujesz w garażu
MKIV Variant by truckman
Zrobić coś nowego w czwórce jeśli chodzi o PLciekaw jestem co tam planujesz w garażu
No właśnie myślę nad kolorem nowych felg i nie mam pojęcia jak pomalować, czarny i grafit odpadają, także chyba będą jasnea przede wszystkim za jasne i za małe
a jeszcze odnośnie tego koła, gdyby auto było jako dupowóz to koło by zostało
MKIV Variant by truckman
mechaniczna pomarancza i sticker bomb!! Buraka roku masz wtedy w kieszeni!truckman pisze:nad kolorem nowych felg i nie mam pojęcia jak pomalować
A tak serio to o jakich kołach dumasz?? O tych nowych na nowy sezon?? Czy na te 17"?
Jak chodzi o nowe, to wszystko zależy od wzoru... Podrzuć jakies propo felasi...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
MKIV Variant by truckman
steniu4, bez jaj, mówimy o normalnych kolorach, typu szary, kolor budy, jakieś takie normalne rzeczy a nie