podswietlenie zegarow, nawiewow, wlacznika swiatel PADŁO
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
podswietlenie zegarow, nawiewow, wlacznika swiatel PADŁO
Witam, po dzisiejszych upalach padlo mi podswietlenie w samochodzie, zarowki ok sprawdzilem ze nie dochodzi prad, jakies sugestie dotyczace dalszych dzialan? a swiatla wlaczaja sie normalnie, przeciw migielne tez chodzi.(mk3 1.9 TD AAZ)dziekuje za wszela pomoc
- Paweł Marek
- V.I.P.
Zacznij od sprawdzenia czy masz napięcie na kablu szaroniebieskim wychodzącym z wyłącznika świateł. Wyciąg włącznik, nie odłączając wtyczki włącz światła i sprawdź napięcie miernikiem, i czy rośnie jak kręci regulacją natężenia oświetlenia.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Czy ktoś zmieniał żarówke od podświetlenia?? 3 zdjęcie od dołu pod zieloną zaślepką http://vw2.info/vwforum/oslicznik.html
Proszę o radę gdzie kupić i jak wymienić, bo ta żarówka stanowi całość z drucikiem od prądu i cokołem metalowym.
Proszę o radę gdzie kupić i jak wymienić, bo ta żarówka stanowi całość z drucikiem od prądu i cokołem metalowym.