jest to na 17 sześciokątną, tylko problem w tym że ktoś ten korek tak zakręcił mocno że nie idzie go odkręcić...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Masz nową skrzynie biegów ile kosztowała w ASO?evil666 pisze:pisałem że ta skrzynia jest po wymianie, tzn się mam nową
Tak moze to być.. ale jak bedzie on przestawiony to biegi bedą ciężko wchodziły, bedziesz szarpał gałką a biegów nie bedzie. jeżeli zmieniłeś skrzynie na ten sam model to musi byc wszystko tak samo. Jak masz za krótki drążek to weś idz wymontuj cały wybierak.. Idz do tokarzo spawacza. niech on dotoczy te 5cm wałka i niechci dospawa. Ja tak mam zrobione.evil666 pisze:to być złe ustawienie wybieraka
No tak jak mówiłem. Szybka akcja, koszt 20-30zł ale tu jest problem z wlaniem oleju bo kolkega nie wie co i jak.. to mi trudno doradzićRoberto 13 pisze:Witam też miałem problemy z biegami źle wchodziły a czasami nawet zgrzytnęło wymieniłem olej w skrzyni biegów i po problemie biegi wchodzą idealnie i auto stało się żwawsze .
Jest takie coś. Pod postacią ogólnodostępną to pompa oleju, pompa wspomagania.. rózne pompy co przetrawią gęsty olej. rób zmajstrój więkzy cylinder.. jak np pompka do rowera i wysysaj po kolei..evil666 pisze:est może coś takiego jak wysysarka ciśnieniowa?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość