o to to .... dlatego nie dyskutuję, tylko napisałem jaki mam gustAntonioo pisze: każdy ma swój gust ...... nie ma co dyskutowac
Golf IV OEM+ USA 25 Jahre powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
Re: [MK4] CZARNUCH by logo1024
[MK4] CZARNUCH by logo1024
Maniek_a4, no i pasuje każdy nie bedzie robił auta jak sobie forumowicze z vw golfa życza ;p trzeba mieć swoje zdanie i swój cel byle nie robić wiochy że łoo ;p
Podoba mi sie Biała fela w czarnym mimo, że wiele ludzi których znam twierdzą, że to obciach. Aja tam się z nimi w ogóle nie zgadzam. Też myśle aby w przyszłym sezonie dać troche białej barwy w moje Felunki SIE zobaczy
Właśnie to jest + folii, mało aut sie już spotyka z ciemnymi szybami. Ja to zrobiłem dla celów praktycznych (strach o radio) nie wizualnych i chyba jednak folia idzie out.Antonioo pisze:ale nie lubie jak jade autem i wszyscy mnie widza
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Kolejny fajny gadżet do auta Jeszcze pewnie przez zimę nazbiera sie gratów i na nowy sezon będzie juz konkretnie
Kamils, czasami idzie przyfarcić na tych aukcjach
- Progresywny
- Lubie to!
logo1024, ile za tą antenkę dałeś? ori?
I czy mogłbyś jakieś foto bardziej od tyłu/boku autka zrobić? jestem ciekaw jak to wygląda na czarnym
I czy mogłbyś jakieś foto bardziej od tyłu/boku autka zrobić? jestem ciekaw jak to wygląda na czarnym
[MK4] Golf IV by logo1024 XENONY str 13
Nareszcie doczekałem sie upragnionych xenonów, niestety popsuły koncepcje czarnucha ale trudno. Wielkie dzięki dla kamel za pomoc w wyborze
no jest naprawde nieźle masa fajnych fantów. gruby projekt zazdroszcze
mój golf ------> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 1&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
czy one maja autopoziomowanie jak tak to mozesz wrzucic filmik jak to działą??