drążek kierowniczy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
drążek kierowniczy
Witam,
Koledzy będe wymieniał drążki kierownicze w aucie (01r. 1.6) ponoć są dwa rodzaje: dłuższy i krótszy. Przeszukałem forum i nie znalazłem odp. Jak ustalić jakie mam kupować?
Koledzy będe wymieniał drążki kierownicze w aucie (01r. 1.6) ponoć są dwa rodzaje: dłuższy i krótszy. Przeszukałem forum i nie znalazłem odp. Jak ustalić jakie mam kupować?
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
drążek kierowniczy
wrzuć jakąś foteczkę etki. mechanior pokazywał mi w katalogu, że są dwa rodzaje. może robił mnie w balona bo pokazywał na przykładzie varianta i mówił, że hatchbak to samo. Kolego możesz sprawdzić jak to się ma właśnie do varianta
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
drążek kierowniczy
tak samo niezależnie od nadwozia...w V6 chyba tyko się różniło i może w 4motion, teraz nie pamiętam a nie mam już pod ręką Etki...jak nikt nie wrzuci screena to ja wieczorem to zrobię
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
drążek kierowniczy
kurde dzwoniłem teraz do intercarsu z zapytaniem o cene i koleś mi wyjechał, że są dwa rodzaje :/ mówi, że to zależy od maglownicy jaką mam...
- Qto
- _
- Kontakt:
drążek kierowniczy
http://moto.sklep.pl" onclick="window.open(this.href);return false; - luknij sobie sam... "bardziej znani" (moim zdaniem) producenci w tej branży jakoś nie podają kilku gatunków drążków...chyba że ja coś źle lukam tak na szybko...screen z Etki będzie albo wieczorem albo jutro rano niestetyszakulvip pisze:dzwoniłem teraz do intercarsu
PS Na przyszłość nie pisz jednego posta pod drugim...masz opcję edytowania jeżeli chcesz coś dopisać
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
drążek kierowniczy
wchodzę w eKatalog i cały czas jest wyszukiwanie... nie wiem coś jest ze stronką :/
ktoś wogóle przerabiał temat z drążkami? czekam na znaczącą odpowiedz
ktoś wogóle przerabiał temat z drążkami? czekam na znaczącą odpowiedz
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
drążek kierowniczy
dzieki Qto
tyle, że dzwoniłem do intercarsu i foty i dalej mówią o dwóch rodzajach. no nic kupie dwa i jeden później oddam
tyle, że dzwoniłem do intercarsu i foty i dalej mówią o dwóch rodzajach. no nic kupie dwa i jeden później oddam
- Qto
- _
- Kontakt:
drążek kierowniczy
w katalogu intercarsu są dwa...ale powiedzmy tych mniej znanych producentów, Lemfordera czy Febi jest tylko lewy i prawy... daj znać później co z tego wyszło
drążek kierowniczy
Są dwa rodzaje drązków. Krótki drążek jest do długiej końcówki np takiej http://moto.allegro.pl/koncowka-drazka- ... 23238.html" onclick="window.open(this.href);return false; a długi drążek jest do krótkiej koncówki np takiej :http://moto.allegro.pl/koncowka-drazka- ... 43061.html np takiej .Musisz tylko zidentyfikować jaką masz końcówkę drążka, długą czy krótką i po tym dobrać.Aha i u mnie jak wymieniałem to długości sie zgadzały ale... przetoczenia na drązku w miejscu gdzie manszeta osłaniajaca jest zaciskana na opaske , średnica przetoczenia w nowym drążku była mniejsza i trzeba bylo kombinować, lekko naciąć manszete w miejscu gdzie opaska przychodzi i skręcić na opaske taka na kluczyk/najwygodniej/
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
drążek kierowniczy
kupiłem dwa, założyłem ten krótszy, nastała cisza w zawieszce podsumuwując są dwa rodzaje. Kolega przemlin ładnie to wytłumaczył.
- MrMikeHunt
- Nowicjusz
Re: drążek kierowniczy
Panowie a jak magik na stacji diagnostycznej powiedział że mam DRĄŻEK kierowniczy lewy do wymiany to, czy wymienić:
-drążek kierowniczy kupiony razem z końcówką drążka jako komplet
-czy może sam drążek kierowniczy a końcówkę pozostawić te co jest
-no i czy wymienia się parami tzn strona lewa i prawa od razu czy wystarczy tylko jedna strona?
Pozdrawiam
-drążek kierowniczy kupiony razem z końcówką drążka jako komplet
-czy może sam drążek kierowniczy a końcówkę pozostawić te co jest
-no i czy wymienia się parami tzn strona lewa i prawa od razu czy wystarczy tylko jedna strona?
Pozdrawiam
drążek kierowniczy
nie wiadomo co poeta miał na myśli
wystarczy jedna strone wymienić i później zbieżność
wystarczy jedna strone wymienić i później zbieżność
jak by nie było będzie bardzo miło :P