Liczik USA - będzie pasował?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam,
mam takie pytanie.
Czy licznik z golfa IV USA o numerze 1J0 920 926 A będzie pasował zamiast mojego licznika o numerze 1J0 919 881 B?
Czy da sie to wógole poskładać zeby działało?
mam takie pytanie.
Czy licznik z golfa IV USA o numerze 1J0 920 926 A będzie pasował zamiast mojego licznika o numerze 1J0 919 881 B?
Czy da sie to wógole poskładać zeby działało?
Kupie:
- Zderzak US tył...
- Zderzak US tył...
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: liczik usa Golfa IV
Czemu wychodzisz z założenia, że nie będzie pasował? Różnica jest taka, że pierwszy jest bez CAN a drugi na odwrót. Jeżeli autko ma CAN to podejdzie bez żadnego problemu. Ja też miałem licznik XXX 919 XXX a obecnie mam licznik XXX 920 XXX i nic kombinowane nie było PozdroKarpik pisze:Niestety nie będzie. Musisz szukać licznika o numerach XXX 919 XXX
liczik usa Golfa IV
Moim zdaniem tez powinien pasować, jeszcze jaki rok golfa? Już nie pamiętam czy od połowy 99 czy 00 golfy cana już miały
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
liczik usa Golfa IV
Jeśli fabrycznie jest zegar bez CAN to znaczy, że auto go nie posiada. RicS, nie masz żadnego problemu z kontrolkami np airbag?
liczik usa Golfa IV
Był przełom rocznikowy, w którym był częściowy CAN(a zegary były XXX919XXX) mimo tego, częściowy ale wystarczający żeby zegary cykały jak należy;) Oczywiście mowa o immo-2, teraz mam zegary immo-3 i niestety nie działa kontrolka ABS(świeciła się cały czas więc jest zaślepiona) no i kontrolka otwartych drzwi bo mam nieodpowiedni moduł(1J0 przy 1C0 podobno jest git).
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
liczik usa Golfa IV
wiem ze jest cos takiego jak adapter CAN.
A autko z końca 1998.
A autko z końca 1998.
Kupie:
- Zderzak US tył...
- Zderzak US tył...
bzdura jak pisałem gdzies od listopada 99 wszystkie auta miały can. Karpik, najpierw poczytaj potem sie wypowiadaj a nie kolegę w błąd wprowadzasz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=160485" onclick="window.open(this.href);return false;Karpik pisze:Jeśli fabrycznie jest zegar bez CAN to znaczy, że auto go nie posiada
logo1024, nawet wcześniej bo chyba czytałem o połowie roku. Mój jest bodajże z lipca i zegar ma XXX 920 XXX, więc CAN. Jednak nie zmienia to faktu, że jak auto jest z 98r. to CANa nie ma. Dziwne by było jakby w auto z CANem montowali w fabryce zegar bez - tak mi się wydaje przynajmniej.
Kolega fatboyslim, cana nie ma u siebie.
Ale tak jest ja nie miałem FIS zmieniłem licznik i już mamKarpik pisze: Dziwne by było jakby w auto z CANem montowali w fabryce zegar bez