Sprawdzenie szczelnosci dolotu
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Knutek
- Ma gadane
- Kontakt:
Siemanko, macie jakis ciekawy sposob na sprawdzenie szczelnosci dolotu bo cos kiepsxiutko mi kompresor dmucha, i za razem mam pytanie czy ta trzecia przepustnica ktora puszcza powietrze spowrotem musi byc idealnie szczelna przy pelnym otwarciu, a jej zamknieciu? Z gory dzieki za odpowiedz.
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Weź jakiś dezodorant w sprayu, zapal silnik i rozpyl nad dolotem. Jeśli są nieszczelności zobaczysz to od razu.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=296391 <--- Moje RALLYE G60+
- Knutek
- Ma gadane
- Kontakt:
Dziekuje kolego, pomogles mi jak nikt inny dotad, naprawde cudowny pomysl. Jak wpadniesz na kolejny genialny pomysl daj znac bo bez twojej pomocy nie odnajde sie na tym swiecie.
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
w manualu bentkleya do corrado jest opis jak to zrobic jak nie zapomne jutro to ic podesle
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W ten sposób wykryłem u siebie nieszczelność.Dziekuje kolego, pomogles mi jak nikt inny dotad, naprawde cudowny pomysl. Jak wpadniesz na kolejny genialny pomysl daj znac bo bez twojej pomocy nie odnajde sie na tym swiecie.
Jak masz zamiar w ten sposób odpowiadać to po co w ogóle pytasz na forum.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=296391 <--- Moje RALLYE G60+
zamknij by-pass na wolnych obrotach, kompresor coś tam dmuchnie i zobaczysz gdzie jest dziura