Istnieją zegary które włożę bez przycinania?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Istnieją zegary które włożę bez przycinania?
witam,
mam pytanie czy istnieja zegary licznika z koncenrnu VAG do golf 3 takie zeby obudowa pasowala bez wycinania, bo gdzies podczas ogladania filmikow koles mial zegary prawdopodobnie do audi i to ladnie wygladala a chcialbym zalozyc inne niz seria do swojego mk3 ale tak zeby nie przycinac deski slyszalem ze mozna wsad do mk4 a obudowe od t4 czy to prawda i bedzie pasowalo bez ciecia dechy??
mam pytanie czy istnieja zegary licznika z koncenrnu VAG do golf 3 takie zeby obudowa pasowala bez wycinania, bo gdzies podczas ogladania filmikow koles mial zegary prawdopodobnie do audi i to ladnie wygladala a chcialbym zalozyc inne niz seria do swojego mk3 ale tak zeby nie przycinac deski slyszalem ze mozna wsad do mk4 a obudowe od t4 czy to prawda i bedzie pasowalo bez ciecia dechy??
MK3 US -> MK3 GT -> B3 Turbo
Re: zegary
Poszukaj w faq chyba bylo o swapie zegarow z 4 do3
Wysłano z GT-i9100 przez Tapatalk
MK3 ADZ->AGU
Z tego co mi wiadomo to bez przerobek tylko z seata pasuje.
MK3 ADZ->AGU
Nie wiesz co to google?
http://www.lmgtfy.com/?q=licznik+z+seat ... fa+iii&l=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lmgtfy.com/?q=licznik+z+seat ... fa+iii&l=1" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 ADZ->AGU
zegary
chodzi mi o zegary podświetlanie od spodu mogą byc od mk4 lub innego wozu tylko jak zrobić żeby dopasować obudowę słyszałem ze zegary od mk4 + obudowa t4 i będzie w trojkę wchodziło bez ciecia dechy ;p
MK3 US -> MK3 GT -> B3 Turbo
zegary
Jak chcesz mieć podświetlane tarcze od tyłu, pomyśl nad indliglo - tarcze naklejane na aktualne, podświetlane w całości.