kieszeń w konsoli środkowej
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Pusta kieszeń kokpitu w Golfie IV , czy można ją zastąpic . Jest radio + climatronic a 1 kieszen pusta, troche psuje wygląd wizualny, ktoś coś próbował ? . Od razu dla uprzedzenia odpada radio z wyświetlaczem, nawigacja i oryginalne radio vw.
MK4 kiszeń
tak jak mówi Tom3k_, ta półka jest bardzo praktyczna, zawsze ląduje tam telefon i portfel, ale niedługo właśnie będę musiał się z nią pożegnać, bo wchodzi zmieniarka do gammy i właśnie najczęściej w miejsce półki jest montowany oryginalny odtwarzacz CD lub zmieniarka 6 CD również od vw'a, ale tak jak napisałeś, że oryginalny sprzęt vw odpada, to już Twoja inwencja co tam upchasz.
MK4 kiszeń
Ja tam mam CB wetknięte plus że nie trzeba robić dziur po desce żeby je przymocować, ale również występował schowek na płyty CD zamiast tej półeczki
MK4 kiszeń
Ja miałem taki cd box jakieś dwa tygodnie, wywaliłem w pierony bo nie miałem gdzie położyć portfela i telefonupawel12 pisze:również występował schowek na płyty CD zamiast tej półeczki
-
- ->|<-
MK4 kiszeń
Ja też jakieś 2 miesiące miałem tam ORI zmieniarkę na 6CD ale wyjąłem bo wolę mieć półkę na duperelki. Słucham radia i kaset i żyję a w planach mam pociągnięcie kabla do bagażnika i tam zamocowanie tej zmieniarki, żeby mieć też CDki.
W to miejsce można włożyć jeszcze oryginalny procesor dźwięku.
W to miejsce można włożyć jeszcze oryginalny procesor dźwięku.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
Re: MK4 kiszeń
pawel12 pisze:Ja tam mam CB wetknięte plus że nie trzeba robić dziur po desce żeby je przymocować, ale również występował schowek na płyty CD zamiast tej półeczki
Schowek na płyty ? a można gdzieś to kupic/ zobaczyc?
Znalazłem ale cena troche śmieszna.. http://allegro.pl/schowek-na-4-plyty-vw ... 64849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ->|<-
Z czasem na pewno upolujesz taniej ale musisz się postarać, a niestety większość życzy sobie ~100zł.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ja przez ponad rok miałem półkę i wydawało mi się, że to najlepsze rozwiązanie bo zawsze można położyć telefon, jakieś monety na parking, kwit z parkingu lub tic-taki... ostatnio zamontowałem radio MCD na 2DIN i stwierdzam i według mnie wygląd konsoli w pełni rekompensuje brak półki
Telefon zawsze można położyć w kieszeni w drzwiach albo kupić uchwyt a na drobiazgi jest tunel środkowy albo podłokietnik
Telefon zawsze można położyć w kieszeni w drzwiach albo kupić uchwyt a na drobiazgi jest tunel środkowy albo podłokietnik
Najlepszym rozwiązaniem było by zamontowanie w miejsce tej kieszeni tzw. klapki która by ją zasłaniała. Można by było ją otwierać i zamykać
Re: kieszeń w konsoli środkowej
W sumie klapka też by była dobra , tyle że gdzie taką klapke znaleźc, bo to musi byc juz z szufladką
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
z tego co mi się wydaje chyba nie było fabrycznie czegoś takiego
mam taką zaślepkę chyba od octavii, która fabrycznie zasłaniała dziurę od radia ale to jest montowane na stałe
mam taką zaślepkę chyba od octavii, która fabrycznie zasłaniała dziurę od radia ale to jest montowane na stałe