Uklad dolotowy 2.0 TFSI
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, Borys, VIP
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
Ceny poszukaj w internecie albo zapytaj w serwisie. Na pewno kolektor wydechowy, który pewnie można dostać w zestawie z turbo i downpipe, ale co jeszcze nie wiem. Na forum jest dużo ludzi, którzy się zajmują mechaniką więc ich zapytaj albo załóż odpowiedni wątek.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
zrob ten downpipe ze sportowym katalizatorem jesli jeszcze nie masz, zatankuj na pusty bak vpower racing pozniej strojenie w CS i bedzie nawet wiecej niz 270 autko bedzie sie zbierac az milo, morda bedzie sie tobie cieszyc a portfel nadal bedzie mial cos w srodku no i kontrola trakcji sobie z tym wszystkim poradzi
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
Jak moglbys dokladniej uscislic bo niebardzo wiem co to jest ten CS, to moj pierwszy post a wczesniej na forach nie siedzialem to nie wiem. A jak bys mi podal jeszcze jakis link do tego katalizatora to bylbym juz naprawde zadowolony
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
Pisząc CS miał na myśli firmę CompSport. Taki katalizator może być ciężko kupić samemu. Najlepiej będzie jak podjedziesz do firmy zajmującej się robieniem układów wydechowych i tam dorobią Ci downpipe z takim katalizatorem do twojego Milltek'a. Ja od siebie mogę polecić Mgmotorsport, Michał właściciel zna się na rzeczy.
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
juz objasniam CS-->compsport firma ktora przez wielu w polsce uznawana jest za najlepsza pod wzgledem modyfikacji silnikow tsi,tfsi.
ma swoje oddzialy w lodzi bielkso bialej i krakowie. co do katalizatora. kolokwialnie mowiac to kawal rurki ktora siedzi pomiedzy calym wydechem a turbo chlopaki z comp sportu od jakiegos czasu zaczeli do gti wkladac wlasnie sam downpipe z katalizatorem i robia to sami. tak przynajamniej poinformowali mnie w lodzi. nie robia calego wydechu bo nie potrzeba
edit; matthew mnie uprzedzil
ma swoje oddzialy w lodzi bielkso bialej i krakowie. co do katalizatora. kolokwialnie mowiac to kawal rurki ktora siedzi pomiedzy calym wydechem a turbo chlopaki z comp sportu od jakiegos czasu zaczeli do gti wkladac wlasnie sam downpipe z katalizatorem i robia to sami. tak przynajamniej poinformowali mnie w lodzi. nie robia calego wydechu bo nie potrzeba
edit; matthew mnie uprzedzil
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
Niestetyhorsi pisze:edit; matthew mnie uprzedzil
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
Haha Mierzę wyżej skunus jak już się na coś zdecydujesz to napisz co postanowiłeś i jakie efekty.
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
A wiec tak przemyslalem sprawe co i jak i postanowilem ze ten pomysl z katalizatorem to dobra sprawa tylko ze narazie jestem w angli i postaram sie znalezc cos tutaj chyba ze sie nie uda to najwyzej zrobie to w pl.Dzieki chlopaki za podpowiedzi jak macie jeszcze jakies fajne pomysle to piszcie
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
to w sumie już niewiem rozmawiałem z bielskiem i powiedzieli mi że robia całe wydechy ze downpipe to półśrodek także niewiem co jest grane kto tu prawde mówi????????????
Jacek
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
Nie rozumiem tego pytania, w jakiej kwestii te kłamstwa?
Uklad dolotowy 2.0 TFSI
Jasne, że lepiej zrobić cały wydech.
Ja mam K04, sam DP 3" bez katów i IC z S3 i wyszło 330KM. W przyszłości, może zrobię cały wydech do końca.
Ja mam K04, sam DP 3" bez katów i IC z S3 i wyszło 330KM. W przyszłości, może zrobię cały wydech do końca.