Paski na lampach
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Paski na lampach
Witajcie. Wpadłem na pomysł żeby zrobić na tylnych lampach helli kolorowe paski tak jak w wersjach GT były czarne ja chce zrobić fioletowe + fioletowe znaczki WV i felgi co o tym myślicie? Czy nie będzie śmierdzieć wiochą?
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
Paski na lampach
Niby jakiś kontrast będzie, ale moim zdaniem byłbyś kolejną osobą, która będzie miała loga i fele w dzikim kolorze. A tak naprawdę czy to aż tak atrakcyjnie wygląda, czy może na siłę po raz kolejny to stosowanie się to lekko blednącego już trendu..? No i zawsze piszę, że kolorowanie losowo wybranych detali auta w kontrastowym kolorze to tuning wczesnych lat '90 Poza tym ww opinia też słuszna. Chociaż to Twoja fura, zrobisz co uważasz - pozdrawiam
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem
- mariusz325
- Mały gagatek
Paski na lampach
Ludek89, obojętnie co byś nie zrobił dla wyglądu swojego VW to i tak znajdą sie tacy co powiedzą wiocha, więc rób co uważasz za słuszne i zgodne . a naj ważniejsze to oby Tobie sie podobało.
Paski na lampach
myślę że jak w lampach GT przemalujesz czarne paski na fioletowe to homologacji nie stracisz - przecież te czarne paski i tak nie swiecą więc co to za różnica czy będą nie-świecić na czarno czy na fiolet.
MK3 ADZ->AGU