[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
- RafaelloW007
- Forum Master
[mk IV] Smoła by Pele
to chyba jednak jakas sciema kto jedzie nowym autem na korekte softu? przeciez odrazu by gwarancje na auto stracil
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[mk IV] Smoła by Pele
Rodzinka.pl jest szczesliwa bo ma Dacie!
Teraz Pele jak juz porzadne auto jest, to nic jak tylko starac sie o cudowne rozmnozenie bo miejsca w srodku starczy dla wszystkich
Teraz Pele jak juz porzadne auto jest, to nic jak tylko starac sie o cudowne rozmnozenie bo miejsca w srodku starczy dla wszystkich
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
[mk IV] Smoła by Pele
hahaah showtime dobre dobre polać mu
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[mk IV] Smoła by Pele
Rodzinka.pl jest mega szczesliwa
Rodzinka PeLego jednak nie jest jeszcze w pelni szczesliwa, ze ma Dacie Bedzie szczesliwa dopiero, jak Dacia dostanie gwint, bonusa od EVO i polerowane felgi
Rodzinka PeLego jednak nie jest jeszcze w pelni szczesliwa, ze ma Dacie Bedzie szczesliwa dopiero, jak Dacia dostanie gwint, bonusa od EVO i polerowane felgi
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- hugo00
- Użytkownik
[mk IV] Smoła by Pele
To hybryda Nissana Quashqaia i Dacii Logan, a zaprojektowli go w biurze Renault Design Central Europe wiec tragedii nie ma.
A te wielkie nadkola proszą sie o 19". Sorry Pele ale jak tak siedzielismy jedno mi sie nie podobało... wyglad tych foteli. Trzeba przeszczepić tam cos na skórze!! Skoro to projektowali w Renault to może od Safrane wejdzie
A te wielkie nadkola proszą sie o 19". Sorry Pele ale jak tak siedzielismy jedno mi sie nie podobało... wyglad tych foteli. Trzeba przeszczepić tam cos na skórze!! Skoro to projektowali w Renault to może od Safrane wejdzie
Pomiary G-tech
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: [mk IV] Smoła by Pele
o gwarancje ty sie nie martw, w serwisie sie nie pokapuja ze zwirusowana jest.RafaelloW007 pisze:to chyba jednak jakas sciema kto jedzie nowym autem na korekte softu? przeciez odrazu by gwarancje na auto stracil
a nikt normalny nie bedzie jezdzil 85 ps jak moze 127
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [mk IV] Smoła by Pele
Normalny naszego pokroju A Pele myślę że się pochwali na dniachevolution pisze:o gwarancje ty sie nie martw, w serwisie sie nie pokapuja ze zwirusowana jest.RafaelloW007 pisze:to chyba jednak jakas sciema kto jedzie nowym autem na korekte softu? przeciez odrazu by gwarancje na auto stracil
a nikt normalny nie bedzie jezdzil 85 ps jak moze 127
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
[mk IV] Smoła by Pele
Dobra, oficjalnie już powiem co i jak Smolasty zmienił właśnie Właściciela, auto poszło w dobre ręce. Pewnie w międzyczasie pojawi się na forum
Ja natomiast biorę się za pewne mk II, w nowym roku na spokojnie wrzucę temat na forum Jako dupowóz służyć mi będzie mkIV variant
Proszę moderatora o zamknięcie tematu
P.S. Chciałbym zdementować pogłoski iż przesiadłem się na "rumunkę"
Ja natomiast biorę się za pewne mk II, w nowym roku na spokojnie wrzucę temat na forum Jako dupowóz służyć mi będzie mkIV variant
Proszę moderatora o zamknięcie tematu
P.S. Chciałbym zdementować pogłoski iż przesiadłem się na "rumunkę"
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
[mk IV] Smoła by Pele
No i pozytywnie! Widac kto ma prawdziwy zapal ku VW/VAG
Nowe autko to cos znajomego? Widywane gdzies na forach?
Nowe autko to cos znajomego? Widywane gdzies na forach?
[mk IV] Smoła by Pele
truckman, ale ja już mam varianta teraz tylko muszę się zebrać i pojechać po mk II
[mk IV] Smoła by Pele
truckman, ale ja już mam varianta teraz tylko muszę się zebrać i pojechać po mk II