do czego to ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
do czego to ?
Witam, porządkowałem dziś trochę instalacje w moim goferku i napotkałem coś dziwnego, nie wiem do czego to, podpięte jest na dziwną wtyczkę 5 pin okrągłą, znalazłem to upchane pod schowkiem, i po 2 stronie auta pod deską rozdzielczą znalazłem taką samą wtyczkę lecz już bez ustrojstwa, w sumie to po 2 stronie nie było nic w nią wpięte. dodaje foto i liczę na pomoc z waszej strony, szukałem na forum i w necie i nic nie wynalazłem....
do czego to ?
wyglądem przypomina mi końcówkę mocy
SPRZEDAM RADIO GAMMA V + ODTWARZACZ CD STAN BDB + kostka na wyjście do wzmacniacza
Sprzedam Tanio : BRA Golf IV Boczki czarne bez elektryki 5d stan idealny
Sprzedam Tanio : BRA Golf IV Boczki czarne bez elektryki 5d stan idealny
do czego to ?
ok ale do czego końcówka mocy w golfie? i to jeszcze pod schowkiem a wejście na 2 w okolicy drzwi kierowcy?
do czego to ?
ooo to fajnie, w sumie to u mnie jest to chyba część głośnika no tak myślałem że będzie to coś związanego z muzyką bo szły od tego kabelki do bagażnika, ale jak podłącze do nich głośnik to nic nie gra, tylko pytanie skąd w moim golfie głośnik z jetty usa?
do czego to ?
Wzmacniacze z systemu AKTIV. To coś jest przykręcane do głośnika od strony magnesu. Z podłączeniem tego to nie taka prosta sprawa, trzeba doprowadzić zasilanie wzmacniacza i sygnał z radia.
Tutaj widać jak to wygląda. To z Passata akurat i głośniki są większe ale widać o co chodzi.
http://allegro.pl/vw-passat-b3-b4-zesta ... 48789.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tutaj widać jak to wygląda. To z Passata akurat i głośniki są większe ale widać o co chodzi.
http://allegro.pl/vw-passat-b3-b4-zesta ... 48789.html" onclick="window.open(this.href);return false;
do czego to ?
a masz może schemat jak to podłączyć? skoro było to może coś to da?
nie zaszkodzi spróbować
nie zaszkodzi spróbować