w sumie ja tez, podluznica juz trochę dziubnięta także spoko luz

Moderator: G0 Karcio
on raczej miał na myśli jazdę w zakrętachFrykas pisze:najwięcej 220 tak leciałem
się domyśliłemKoVal pisze:on raczej miał na myśli jazdę w zakrętachFrykas pisze:najwięcej 220 tak leciałem
no to w takim razie stabilizatory w samochodach montują tak dla picu i są nikomu nie potrzebneFrykas pisze:się domyśliłem z zakretami nie ma problemu
Frykas pisze:się domyśliłem z zakretami nie ma problemu
nie no ja rozumiem, ale no bez gadania, że usunięcie stabilizatora nic nie zmienia, wypowiadam się, bo miałem porównanie jak jest z i bez.truckman pisze:KoVal, no dobra tylko kto przy w uj glebie i aucie na lans lata ostro po zakrętach?
Nie pisalem ze sie nie da bez chodzi mi o to ze jak zejdziesz jeszcze nizej to bedziesz zaczepial za wszystko co pojawi sie na twojej drodze. Nie chcial bys chyba wpasc w koleine przy 200 i uslyszec jak ci sie wachacze zaczynaja urywac. I tak jestem pelen podziwu jak wy tam w PL jezdzicie tak nisko.Frykas pisze:tylko nie wiem czemu Dzigit napisał że się szybko jeździć nie da beznormalnie się jeździ
![]()
najwięcej 220 tak leciałem![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości