Spryskiwacz
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Spryskiwacz
Słuchajcie mam taki problem. Dziś rano po włączeniu zapłonu w moim golfie zaczął się wydobywać dym spod maski. Gdy ją otworzyłem zauważyłem że dym ten wydobywa się z dyszy prawego spryskiwacza, zakładam że musiało to być zwarcie. I tutaj pojawia się moje pytanie, gdzie mogę dostać taki spryskiwacz? I jeszcze jedno pytanie czy można jeździć z tym spryskiwaczem ale bez podłączonej elektryki ?
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Spryskiwacz
Pewnie, że można, tyle, że dysza nie będzie podgrzewana .atex92 pisze:I jeszcze jedno pytanie czy można jeździć z tym spryskiwaczem ale bez podłączonej elektryki ?
Allegro poszukaj trochę a znajdziesz http://allegro.pl/listing.php/search?st ... ory=0&sg=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Spryskiwacz
No tak wiem że odłączenie elektryki spowoduje brak podgrzewania, ale czy nie będzie to przeszkadzało w eksploatowaniu spryskiwaczy zwłaszcza w okresie zimowym, tzn. czy spryskiwacze będą tłoczyły płyn ?
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Spryskiwacz
Jak wlejesz zimowy płyn to nie widzę problemu.atex92 pisze:czy spryskiwacze będą tłoczyły płyn ?