Jaki sklep interenowy z oponami ?
Opony można również zakupić w sklepie http://opona.pl. Opinie o naszym sklepie można znaleźć w sieci np. http://www.opineo.pl/opinie/opona-pl. Klienci chwalą sobie szczególnie szybki czas realizacji zamówienia
Re: Jaki sklep interenowy z oponami ?
jest tego tyle, że mozna sie pogubic. potrzebuje zimowek do Golfa VI z szybka wysylka i proszę o opinię kogos kto niedawno kupowal w ktoryms z tych sklepow i jest zadowolony
pozdrawiam
pozdrawiam
ja kupowałem w tych autooponach bo duzo dobrych opinii o nich widzialem i sam mogę taką dać. a nie za pózno na wybor i zmiane?
No moze trochę za późno, ale wczesniej nie bylo jakoś czasu. A przed swiętami wlasnie kupiłem te oponki w tych autooponach i po miałem już założone. Więc jestem gotowy na zimę
-
- Nowicjusz
A jakie opony tam kupowaliście? I w jakiej cenie jeśli mogę wiedzieć
? Jak z jakością?
? Jak z jakością?
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja na Netcar.pl trzy lata temu kupowałem zimówki GoodYear Ultragrip 7, cena chyba coś koło 180zł wtedy i jestem bardzo zadowolony. Kurier był następnego dnia po wpłacie pieniędzy. Miałem wszystkie informacje nt przesyłki. Jeżeli chodzi o opony to chyba nie muszę pisać bo firma mówi za siebie. Jeżdzę trzeci sezon i jeszcze spokojnie przyszły też wytrzymają zwłaszcza jak będzie taki jak ten .
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
ja polecam oponeo.pl. ostatnio kupilem tam 4ry 16stki continentala zaplaciklem niecale 1200 zł kurier nastepnego dnia o 12.00 przesylka pobraniem za fryty.
ja ost kupilem opony na http://www.motostrada.pl" onclick="window.open(this.href);return false; polecam, nie mam zastrzezen, przesylka kurierem na 3 dzien, no i ceny dobre
SPRZEDAM: DYSTANSE PRZELOTOWE PA6 ZE SRUBAMI 5MM
mysle ze taniej nie znajdziecie
Ja mam Golfa IV. Opony kupowałem również przez internet, moim zdaniem najwygodniejsza forma jesli komus zależy na cenie. A zakładałem w swoim warsztacie w Krakowie.
-
- Nowicjusz
ale w jakim sklepie? nie spieszy mi się dlatego wole wybrac dokladnie i najlepsze rozwiązane...
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ze sklepów mogę polecić Netcar.pl , kupopony.pl , motostrada.pl. Ceny dość podobne, chociaż ja kupowałem pod koniec listopada i za Dunlopa SP Sport fastresponse 195/65 r15 dałem po 194 a teraz juz ponad 200 duzo kosztuje.
Zawsze można pojechać SZYBKO.
ja na motostradzie kupiowalem continentale ts 830 195/65 r15 za niecale 250 zl szt taniutko
Przywoływany wcześniej serwis z opiniami o zakupach internetowych Opineo.pl przyznał sklepowi Opona.pl wyróżnienie za rok 2011. Ponadto Opona.pl została zwycięzcą rankingu "Zaufane opinie" w serwisie Ceneo.pl, w kategorii "Motoryzacja".