vag-com nie diagnozuje
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
vag-com nie diagnozuje
Zastanawiam sie gdzie jest problem czy kabelek jest jakis walniety czy raczej cos z oprogramowaniem. Kabel kupilem na allegro wiec napewno nie nalezy do tych "najlepszych" oprogramowanie vag-com 4.90us + crack. Nie moge przeprowadzic analizy gdyz za kazym razem wywala mi taki blad "can not open device" niezaleznie od tego czy chce sprawdzic ABS czy immobiliser ktorego nigdy nie mialem. Opcja programu Test wypada pomyslnie. Z gory dziekuje.
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: vag-com nie diagnozuje
podaj maila to ci pośle tą wersje 208.1 PLmalinkalive pisze:Zastanawiam sie gdzie jest problem czy kabelek jest jakis walniety czy raczej cos z oprogramowaniem. Kabel kupilem na allegro wiec napewno nie nalezy do tych "najlepszych" oprogramowanie vag-com 4.90us + crack. Nie moge przeprowadzic analizy gdyz za kazym razem wywala mi taki blad "can not open device" niezaleznie od tego czy chce sprawdzic ABS czy immobiliser ktorego nigdy nie mialem. Opcja programu Test wypada pomyslnie. Z gory dziekuje.
Był Golf MK3, było Polo 6N, a teraz mam Lwa :)
-
- Nowicjusz
Sprawdzilem juz kilka wersji vag-com (2.08 wlacznie) niestety w kazdej jest to samo. Vag wkrywa mi ABS klimatronic i poduszki ale zaraz potem komunikat ze nie moze sie dogadac ze sterownikiem i nie pokazuje mi zadnych bledow (a bez powodu kabelka nie kupilem). Sprawdzilem tez forum ale nie znalazlem tam potrzebnych informacji.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz