Golf II 1.3 dławi go, szarpie, nie da się nim jeździć
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ok przeczyściłem gaźnik faktycznie rurka była zatkana w ogóle cały gaźnik był zaprany sadzą..... Ale niestety nic nie pomogło dalej kopci i to okropnie, na 2 biegu max 40 km/h w ogóle nie wchodzi na obroty i jak sonda jest podłączona to jeszcze nim szarpie jak odepnę to to samo słaby, ale nim nie szarpie.... Ma ktoś może rozpiske do prawidłowego podłączenia przewodów podciśnienia?? Bo może coś pomyliłem podczas wymiany starych przewodów bo niektóre były przetopione i dlatego się tak dzieje ;/ Czekam na dalsze rady ;]
A tu filmik pokazujący jak golf pracuje.
http://imageshack.us/clip/my-videos/15/o01.mp4/
A tu filmik pokazujący jak golf pracuje.
http://imageshack.us/clip/my-videos/15/o01.mp4/
tez mam problem z golfem ale moj natomiast szarpie na cieplym silniku, na zimnym chodzi jak igla. ale zaraz jak sie nagrzeje zaczyna szarpac i go dusi. potrafi nawet zgasnac, wyminilem cewke sonde reset komputera, czujnik temperatury czujnik halla. mial ktos moze taki problem ?
Ok problem rozwiązany Okazało się że tłumik był przytkany jakimiś włóknami ze środka które się w nim rozleciały oraz wężyk od pompy był spękany od starości i uciekało nim paliwo. Po tych naprawach bomba jest 100 na 3 biegu:)
Dziękuję za wszystkie rady i pozdrawiam
Dziękuję za wszystkie rady i pozdrawiam
u mnie niestety nie wiem dalej co sie dzieje. samochod chodzil na gazie i bylo iedalnie na benzynie nie chcial chodzic. Zdemontowalem gaz i dalej to samo sie dzieje
manio_GTI, i rozwiazales może ten problem?? Mam ten sam problem co wy i nie wiem co się dzieje:((
manio_GTI, dym3k93, rozwiązaliscie ten problem?
Założyłeś temat z problemem swojego auta i ktoś Ci pomógł? Czuj się zobowiązany napisać co było przyczyną problemu i w jaki sposób go rozwiązałeś!