AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL+ ''WHITE CARAVAN'' by kalapita
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL ''BIAŁAS'' by kalapita *kapcie
Specjalista nie jestem i tak naprawde nie wiem jaka masz wizje swojego audi ale powiem Ci ze wg. mnie zadne z powyzszych poprostu one tu mi nie pasuja.
Szukaj z glowa a nie na lapu capu co kto ma na sprzedaz zawsze mozna sie na chwile wstrzymac i poczekac na jakas okazje do wiosny jeszcze daleko. Peace
Szukaj z glowa a nie na lapu capu co kto ma na sprzedaz zawsze mozna sie na chwile wstrzymac i poczekac na jakas okazje do wiosny jeszcze daleko. Peace
MAsz racje wlasnie rozglądam się i nic na siłe nie chce brać czekam na kolege bo ma duzo fajnych wzorów wysłać :>
http://allegro.pl/felgi-z-oponami-audi- ... 24879.html" onclick="window.open(this.href);return false; - Pieniadze śmieszne za 18''tke , ale zastanawialbym sie wtedy czy malowac w czarny kolor czy odrazu polerka na lustro
http://allegro.pl/felgi-z-oponami-audi- ... 24879.html" onclick="window.open(this.href);return false; - Pieniadze śmieszne za 18''tke , ale zastanawialbym sie wtedy czy malowac w czarny kolor czy odrazu polerka na lustro
Volkswagen Group is the best
szczerze CI powiem, że tak średnio będą pasowały do Twojej A6
u mnie w mieście jeździ A8 na takiej feldze i wcale tak ładnie to nie wygląda na niej
takie moje zdanie, ale ma się Tobie podobać
u mnie w mieście jeździ A8 na takiej feldze i wcale tak ładnie to nie wygląda na niej
takie moje zdanie, ale ma się Tobie podobać
tak ale te felgi jakby zrobic lustro polerke to ciekawie moze byc
Zreszta ja musze przemyslec co bedzie fajnie pasowac ... do sezonu jeszcze troche czasu
Zreszta ja musze przemyslec co bedzie fajnie pasowac ... do sezonu jeszcze troche czasu
Re: AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL ''BIAŁAS'' by kalapita *kapcie
chyba 17"kalapita pisze:Pieniadze śmieszne za 18''tke
- luki07
- _
- Kontakt:
kalapita, uderz do juuzka ma bardzo fajne koła od audi na sprzedaż za dobre pesos
Re: AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL ''BIAŁAS'' by kalapita *kapcie
Hah dzisiaj dzwonilem do kolesia i zapewnial mnie ze to 18'tki a przed chwila zmieniłdansob87 pisze:chyba 17"kalapita pisze:Pieniadze śmieszne za 18''tke
Te są też fajne ;P - http://allegro.pl/show_item.php?item=2019617587" onclick="window.open(this.href);return false;
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
noo nawet by mi sie widziały w kombiaku
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL ''BIAŁAS'' by kalapita *jakie koło?
beda dobrze wygladac na c4 ewentualnie troche zmniejszyc ETkalapita pisze:Te są też fajne ;P - http://allegro.pl/show_item.php?item=2019617587" onclick="window.open(this.href);return false;
Coraz wiecej osób mi to mówi ze te beda robić robote czarodziej6969 dystanse dołoze z tyłu 25mm a z przodu z 15mm jak myslisz ;P ?
A co do koloru czarny połysk fajnie by wygladał ?
A co do koloru czarny połysk fajnie by wygladał ?
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
bogato hehe ja myslalem o 10mm i 15mm. Ja nie ogarniam ET w c4, musialbys na forum popytac bo wydaje mi sie ze 25mm to juz by bylo zabogatokalapita pisze:dystanse dołoze z tyłu 25mm a z przodu z 15mm jak myslisz ;P ?
najpierw zobaczyl bym jak srebrne sie prezentuja, moze polerka? czarny polysk tez jest fajnykalapita pisze:A co do koloru czarny połysk fajnie by wygladał ?
Aktualnie mam stalówki 15'tki 6J Et 47 i są schowane mocno a te FELE są 18'tki 8J ET 48 także takie dystanse na tył jakbym rzucił to delikatnie chyba by wystawało do tego dobry naciąg i gleba Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce ale bardziej już chyba ostatecznie sie nastawiam na te felgi bo ciekawie wygladaja na aucie tymbardziej jak bede robil glebe -50mm