Golf mk2 wg. Michała - ARL 315KM/615Nm + CLIMATRONIC i inne wodotryski.
Moderator: G0 Karcio
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Golf drugi 1,6GTD-Zielony Bandzior Michała/130PS
Piątka z zachowania.Widać,że czytasz temat.jarekkoval pisze:to srodek z 10milionen ?
Fotki będą jutro
- SEBASS OZW
- Mały gagatek
10milionen limitowana seria przeznaczona na rynek niemiecki i francuski (we Francji nosi nazwę "Champ").
Sportowe kubełkowe fotele z przodu z welurową tapicerką w paski Multi-Diagonal-Streifen w kolorze mauritiusblau ,bedzie grubo bardzo mi sie podoba kolorystyka
Sportowe kubełkowe fotele z przodu z welurową tapicerką w paski Multi-Diagonal-Streifen w kolorze mauritiusblau ,bedzie grubo bardzo mi sie podoba kolorystyka
moje mk2 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=425787" onclick="window.open(this.href);return false;
SPRZEDAM FABIA II Comfort 1.9TDI 2008 58000km tel.506-411-049
SPRZEDAM FABIA II Comfort 1.9TDI 2008 58000km tel.506-411-049
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Mi równieżSEBASS OZW pisze:bardzo mi sie podoba kolorystyka
A więc było to tak.Najpierw trzeba było rozwalić 4 fotele (2 komplety) na czynniki pierwsze.
Później mój warsztatowy Szewczyk Dratewka i ja zaczęliśmy lepić to w całość.Trzeba było powymieniać wygniecione gąbki itd.
Opłacało się,bo po naprawie wyglądały tak
Później było jeszcze odkurzanie,pranie i suszenie.
Następnie wymiana
Ponad to,zostały zakupione i zamontowane porządne żarówki
Zakupione tylne lampiszony wypolerowane na błysk.Usunięte zostały wszystkie napisy z nich.Zostały tylko HELLA
Przednia część podłogi została solidnie wygłuszona za pomocą mat z bitumen'u
Na razie tyle...
- Viriss
- Diesel Power
- Auto: Audi
- Silnik: 1z
Zdaj relację czy widać różnicęMichał_1977 pisze:Przednia część podłogi została solidnie wygłuszona za pomocą mat z bitumen'u
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
Michał_1977 pisze:Przednia część podłogi została solidnie wygłuszona za pomocą mat z bitumen'u
Widać może nie będzie, ale na pewno będzie ciszej... ja po samym wygłuszeniu drzwi z oraz tylnych błotników zauważyłem, że w aucie ciszej się zrobiło... za podłogę też będę musiał się zabrać bo kiepsko jest wygłuszona .Viriss pisze:Zdaj relację czy widać różnicę
Czym polerowałeś lampki??Michał_1977 pisze:Zakupione tylne lampiszony wypolerowane na błysk
A tak poza tym pięknie się prezentuje to wnętrze. Pasuje jak ulał do Bandziora.
Dobrze że szybko go poskładałeś, jestem pełen podziwu dla Ciebie za zapał i brak jakiegokolwiek zawahania w Twoich powypadkowych naprawach. Profi robota.
"Lamborghini to esencja wszystkiego, co sprawia, że samochody są interesujące, ekscytujące i cudowne. A my musimy je za to kochać" Jeremy Clarkson
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=458308 Mk2 WOB Edition by lukas640
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=458308 Mk2 WOB Edition by lukas640
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Papier na mokro 600 do wytarcia napisów i później 1500.Następnie polerka mechaniczna i pasta 3M z białym korkiemlukas640 pisze:Czym polerowałeś lampki??
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [GOLF MK2] GTD 1,6TDic/1V-Green Bandit by Michał_1977
kolego bongo, juz dawno pisales o przeniesieniu tematu do zaawansowanych,pompa wystrojona i wykresik jest, widze golfa codziennie, i to ile pracy zostalo w niego wlozone, spore przerobki, silink pomodzony , ogolnie stan kolekcjonerski, chyba Michal zasluguje na przeniesienie tematubongo pisze:Spokojnie Panowie Autko się wystroi na nowej pompie,wykresik się wrzuci to i w zaawansowanych się znajdzie,moja w tym głowa
kto jest za łapki w gore
Michał_1977, Zrób tymi matami ścianę grodziową pod deska,a nie poznasz samochodu.Chyba ze przeoczyłem i już zrobiłeś.
- Qball
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: [GOLF MK2] GTD 1,6TDic/1V-Green Bandit by Michał_1977
slawko333 pisze:kolego bongo, juz dawno pisales o przeniesieniu tematu do zaawansowanych,pompa wystrojona i wykresik jest, widze golfa codziennie, i to ile pracy zostalo w niego wlozone, spore przerobki, silink pomodzony , ogolnie stan kolekcjonerski, chyba Michal zasluguje na przeniesienie tematubongo pisze:Spokojnie Panowie Autko się wystroi na nowej pompie,wykresik się wrzuci to i w zaawansowanych się znajdzie,moja w tym głowa
kto jest za łapki w gore
MEGA ZA TOP 3 Golfiaczy z tego forum.
Oczywiście MKII
Na pewno chcecie?
Tam są tylko cztery auta na krzyż, mało kto ten dział odwiedza
Tam są tylko cztery auta na krzyż, mało kto ten dział odwiedza
- KamilP
- DieseL PoweR
A wnętrze mi się podoba Na prawdę duużo pracy w autko włożyłeś, widać że to lubisz
bongo, Ten kto będzie chciał odwiedzał będzie. A to auto ma mnóstwo fanów Takie jest moje zdanie w tej sprawie
Ostatnio zmieniony ndz sty 15, 2012 01:14 przez KamilP, łącznie zmieniany 1 raz.